Re: Problém s imunitou
Ahoj
moja dcerka mala problem z imunitou.Zobraly sme ju alergologovi a ten nam pomohol predpisal jej nie drahe pastelky na imunitu a brala to asi 2roky a zlepsil sa jej stav pastelky sa volaly Singular.A este jedna rada pre teba stare prislovie za 1rok musis skonzumovat 2kg spiny nemyslim to doslovne aby si to jedol ale ak ti nahodou nieco padne na zem napr.na dvore,ulici atd.hned si to nemusis umyvat sfukni spinku a spapaj to.Musis mat obranuschopnost v sebe..........:-)
Re: Problém s imunitou
skús pomletú leskokôrku.je to síce horké ako das,ale dostat rozpustné tobolky prázdne a stačí to potom naplniť.najlepšie kúpiť od drobných pestovatelov,pretože v lekárnach a obchodoch to stojí príšerné peniaze adaptogeny.sk/fungi/ganoderma
Problém s imunitou
Dobrý deň. Mám problémy s imunitou a bývam veľmi často chorý. Skúšal som už aj imunor a chodil som na injekcie s nejakou látkou, ktorá by mala podporovať imunitu a nič! Začínam byť zúfalý. Doktor mi teraz odporučil piť zelený jačmeň. Našiel som si [web]/produkty/zeleny-jacmen-100-g, ktorý vyzerá byť cenovo dostupný, ale neviem, či tomu môžem veriť. Nemáte s tým niekto skúsenosti? Viete mi odporučiť nejaký iný produkt, ktorý by mi mohol pomôcť? Ďakujem za odpoveď
Reagovať