BIO spotrebiteľ

Tibetská huba

1. tibetská huba
    Dobrý deň, ak by mal niekto záujem o tibetskú hubu, z ktorej sa vytvára kefír, rada mu ju poskytnem. Mlieko z huby ma výborné účinky na zdravie a je veľmi chutné (teda pre toho, kto má rád acidofilné mlieko), je lacnejšie a bez chemikalii. Huba sa stále rozmnožuje a je mi ju ľúto vyhadzovať, takto môže pomôcť aj iným ľuďom. V prípade záujmu vám všetky informácie ktore mam ohľadne tibetskej huby poskytnem na mailovej adrese [email] Viac info najdete aj na stranke http://www.tibi-kombucha.szm.sk/.

Reagovať

2. Re: tibetská huba

Chcela by som vediet o tibetskej hube všetko,čo sa da...aky ma vyznam pre zdravie človeka,aj ako sa rozmnožuje.
    Dakijem
    jarmila   Reagovať

1

7

Re: tibetská huba

Tibetská huba bola vypestovaná tibetskými mníchmi a má liečivé účinky:

1. reguluje ochranné látky
    2. priaznivá na choroby srdca a rozkladá cholesterol
    3. choroby štítnej žľazy a pečene
    4. lieči žlčník, žlčové cesty, žlčové kamene
    5. veľmi priaznivá na žalúdok a črevný katar (hoci mlieko chutí kyslo, odkysľuje organizmus)
    6. priaznivá na obličky a kontroluje obličkové cesty
    7. vytvára antibiotiká, liči zápaly krvi
    8. reguluje krvný tlak
    9. zadržuje metastázy a potláča novotvorbu
    10. zabraňuje rýchlemu starnutiu
    11. zabraňuje únave
    12. obsahuje množstvo potrebných vitamínov

Použitie:

2 polievkové lyžice zaplnené hubou sa zalejú asi 1/4 l neprevareného mlieka. Po 24 hod. sa premiešaju drevenou lyžicou. Prelejú sa cez plastikové sitko. Huba sa premyje pod tečúcou vodou a opäť sa zaleje neprevareným mliekom. V sklenenej nádobe pri izbovej teplote sa nechá opäť stáť 24 hod. Postup sa opakuje každých 24 hod. rovnakým spôsobom.

Kúra:

20 dní piť mlieko každý večer pred spaním. Nesmie sa vynechať ani jeden deň. Po 20-tich dňoch nastáva 10 dňová prestávka. Kúra sa má opakovať tak dlho, kým sa nedostaví zlepšenie zdravotného stavu. Huba musí byť zaliata mliekom, inak očernie a stráca svoj účenok. Teda počas prestávky je potrebné postupovať rovnako. Huba nesmie prísť do kontaktu s KOVOM! Rozmnožuje sa počas 7 dní. Potom sa môže rozdeliť a druhá polovica poslúži ďalšiemu.

O hubu sa treba svedomito starať, aby mohla svojimi liečivými účinkami pomôcť aj ďalším ľuďom.

Toto sú informácie, ktoré som dostala spolu s hubou. Z vlastnej skúsenosti môžem povedať, že starostlivosť o hubu je veľmi jednoduchá a nenáročná, celá rodina sme si ju veľmi obľúbili a mlieko chutí fantasticky. Tvorba mlieka sa dá regulovať podľa chuti, keď chceme menej kyslé, pridám viacej mlieka a naopak. Niekedy nedodržiavame kúru presne podľa návodu a mlieko pijeme pravidelne aj počas dňa v kombinácii s inými potravinami. Je však vhodné dať si raz za čas menšiu prestváku. Mne osobne účinky mlieka veľmi výrazbe pomohli vyliečiť problémy s pleťou a so žalúdkom. Vraj má aj veľmi pozitívne účinky na liečbu rakoviny.
    petra   Reagovať

9

9

Re: Re: tibetská huba

Pokiaľ viem, tibetská huba neznáša chlórovanú vodu, premývanie teda nie je dobrý nápad. Nakoniec, kaukazskí pastieri tiež nepremývali kožené mechy s mliekom. Len odobrali kyslé mlieko, doliali čerstvé :-)

Dobré informácie napr. tu:
    http://www.mojezdravie.sk/tibetska-kefirova-huba.html
    Peter   Reagovať

11

0

Pekny den ,chcela by som sa opytat, že tú hubu treba aj potom 10 dní dávat do mlieka alebo stačí do vody,ja som ju napr. dostala zamrazenú. Dakujem pekne za odpoved Eliška (poprosila by som odpoved,ak by bola možná aj na mail dakujem pekne)
    eliška hulková   Reagovať

1

7

Chcela by som sa opytat ci ta tibetska huba pomaha aj pri psoriaze velmi pekne dakujem
    tina30   Reagovať

7

8

pomaha aj pri psoriaze?
    tina30   Reagovať

0

0

Tibetská huba je taký popuklarizačný názov. Označuje sa to aj ako kefír, vodný kefir, na webe je to možné nájsť aj ako japanese water crystal alebo aj cauliflower, v nemčine tibi grain. V podstate to nie je huba ale súbor mikroorganizmov, exustujú v rôznych obmenách, pravdepodobne podľa pôvodu. Hlavnú súčasť tvoria Lactobacillus a iné mliečné baktérie, taktiež pekárska kvasinka Saccharomyces cerevisiae. Baktérie vytváraju do prostredia dextrán - polysacharid podobný škrobu, ale nerospustný vo vode, ktorý vytvára matricu pre ostatné mikroorganizmy a tvorí viac ako 90 % suchej váhy "hubky", čo zabezpečuje súdržnosť všetkých symbiotických organizmov a vytvára tú pozorovateľnú formu - hubku. Ako substrát- zdroj živín pre hubku je možné použiť viacero "nálevov" ktoré musia obsahovať hlavne cukor a menšie množstvo minerálných látok. Teda je možné použiť mlieko, ale aj osladený čaj alebo vodu s cukrom a nejakým ovocím, napríklad citróny a hrozienka. Z čaju vzniká známi nápoj kombucha. všetky tieto mikroorganiymi pri vhodných podmienkách rastú a delia sa a produkujú mnohé látky do prostredia okrem iného aj dextrán. Samotné hubky je možné konzumovať ale nemá to iný efekt ako piť nápoj pripravený y nich, v ňom sa nachádza taktiež množstvo organiymov, ktoré neuviazli v sieti z dextranu. Je nutné mať na zreteli, že pri skvasovaní vyniká aj menšie množstvo alkoholu!! (Do niekoľko málo percent). Liečivé účinky všetkých týchto nápojov bývajú preceňované, ale samotné mikroorganizmi majú tendenciu stabilizovať črevnú mikroflóru, čo má dopad na viacero zdanlivo nesúvisiacích ochorení. V každom prípade je to výborná náhrada za polosyntetické nápoje a podobne ako pivo poskytujú viaceré vitamíny a minerály. často sa stáva, že po čase bunka začne páchnuť za octom. Je to spôsobené spomínaných alkoholom, ktorý sa v prítomností vzduchu a baktérií oxiduje na ocot. hubku stačí premiť pod tečúcou vodou a nápoj pripravovať v hlbšej nádobe s uzavierateľným hrdlom. Najlepšie sú asi veľké 3,5 l fľaše na nakladanie zeleniny s plastovým vrchnákom. nie je nutné nápoj veľmi miešať, prirodzeným úprúdením je to lepšie, podobne ako pri víne.
    Hubka sa po premití môže pod vrstvou vody uskladňovať v chladničke aj niekoľko mesiacov. Tie organizmy znesú toho dosť. ani krátkodobý kontakt s kovom im neprekáža (premiešanie lyžicou ap.) Ak je hubka na suchu, napádajú ju iné organizmi, najmä plesne, ktoré vedia zužitkovať cukor obsiahnutý v dextráne. Mám celkom dobré skúsenosti s využitím vysušených zrniek ako absorbenta na vodu. Hubru po prepláchnutí vo vode treba pri teplote do 120 °C vysušiť napríklad na plechu na pečenie čím vznikne tvrdý suchý prášok. Ten v prostredí vody absorbuje množstvo vody a napučiava. Ak sa prídáva v menšom množstve k zemine v kvetináčoch, dlhšie udržiava vodu dostupnú pre rastliny a pôda tak rýchlo nepreschne. - Ked už neviete čo s tým.
    PS: Netreba si to zamienať s biologickou skupinou primitývných živočíchov Polifera - Hubky, ani s hubami, aj keď kvasinky sú huby.
    Na zdravie.
    filip f.   Reagovať

7

1

prosim Vas a ako tehotna mozem konzumovat kombuchu?
    mgdlenka   Reagovať

3

2

Dobrý deň, vy ste sa pred niekoľkými rokmi informovala o konzumácii tibetskej huby počas tehotenstva. Môžete my poradiť? Som tiež tehotná a hladám niejaké info ale nenašla som žiadne o konzumácii pre deti a pre tehotné.
    Za odpoved dakujem.
    Helena
    Helena   Reagovať

1

6

Dobrý deň, vy ste sa pred niekoľkými rokmi informovala o konzumácii tibetskej huby počas tehotenstva. Môžete my poradiť? Som tiež tehotná a hladám niejaké info ale nenašla som žiadne o konzumácii pre deti a pre tehotné.
    Za odpoved dakujem.
    Helena
    Helena   Reagovať

1

2

Re: Re: Re: tibetská huba

Nevidím žiaden dôvod, prečo by to malo škodiť. Ide iba o kefír. Pomerne bežné kyslé mlieko. Jediný potenciálny problém vidím v malom obsahu alkoholu, ale predpokladám, že ten kefír nebudete piť na litre. 2 dcl denne sú v pohode. Ale cca po troch týždňoch užívania si dajte týždňovú pauzu.
    show   Reagovať

4

0

Chcem sa spýtať či máte na predaj tibeckú hubu?
    zuzana   Reagovať

0

0

tibi hubu mám, darujem z nej, ale je treba si prísť
    gi   Reagovať

2

0

Re: Re: Re: Re: tibetská huba

Srdecne pozdravujem a chcem sa opytat ci este mate na darovanie tibetsku hubu a v akom meste. Dakujem
    Maria Pivarnikova   Reagovať

2

0

Dobry den.Mala by som zaujem o tuto hubu. Mozete mi poradit? Dakujem
    Ludmila Kardosova   Reagovať

7

3

Dobrý deň prajem. Mal by som zaujem o tibi hubu ak ju ešte máte. Ak áno tak kde by som mal prísť si ju zobrať. Zatiať pekne ďakujem
    Bronislav   Reagovať

0

0

Dobrý den,dočítala som sa na internete,sice ešte v januari t.r. ste písali,že darujete tibetsku hubu.Ak je to ešte aktuálne prosila by som o informáciu,aj s kadial ste. Ďakujem
    Jarmila   Reagovať

0

0

Tibetská huba

Dobrý deň, chcela by som sa opýtať, či máte ešte k dispozícii túto hubu, mala by som o ňu záujem. Ďakujem
    Martina Voščeková   Reagovať

2

0

dobrý deň. ak ste z okolia žiaru nad hronom, a ak ešte máte hubu, trochu by som si zobral. dakujem
    s pozdravom stajnik ľuboš
    stajnik luboš   Reagovať

2

2

Zdravim Vas, chcem sa opytat ci stale mate tibetsku hubu a odkial ste. Ja som z Presova a chcel by som taku hubu. Vieme sa stretnut v Presove alebo mi tu hubu viete poslat na dobierku? postovne si zaplatim. Napiste mi prosim. Dakujem. Vokal
    Radoslav   Reagovať

0

0

dobry den, este mate tibetsku hubu? v akom meste by som si ju mohla vyzdvihnut? Dakujem.
    Maria
    maria   Reagovať

0

0

A možem vedieť kde bývate, a či je to ešte aktuálne? Ďakujem
    Daniela   Reagovať

0

0

mám ak chcete,kontaktujte ma na email.
    gi   Reagovať

0

0

tibetská huba

Dobry den. prosim vas, mala by som zaujem o tibetsku hubu... neviem..ako...hm... mozte mi ju poslat postou? kde vas mozem kontaktovat? velmi pekne dakujem
    zuzka   Reagovať

0

0

Ak, ešte nemáte pošlite mi Vašu adresu na (jozefp51@gmail.com)
    Jozef   Reagovať

2

0

Dobry deň som z Velkych Vozokan 95182 a mala by som zaujem o hubu uź som ju mala ale som bola dlhsiu dobu v UK aj tam som ju množila a darovala a mne doma uhynula manžel na nu pozabudol.Bolo by možne ju poslat
    Katarina Havettova   Reagovať

0

0

Dobrý večer ak to je ešte aktuálne mala by som záujem o tibeckú hubu odkial ste
    veronika   Reagovať

0

1

Dobry den ,zhanam tibetsku hubu,a citala som Vas prispevok ze mate,now je tam datum kedy ste to tam dali,tak neviem ci este mate?dakujem Marika.
    Maria Sedlakova   Reagovať

1

0

Re: Re: Re: Re: Re: tibetská huba

Dobrý deň, ja mám tibetskú hubu, som z BA, darujem :-)
    Maťa   Reagovať

1

0

Re: Re: Re: Re: Re: Re: tibetská huba

Dobrý deň,mám záujem o Tibetskú hubu je možné sa stretnúť? Som s Petržalky ďakujem,
    Oĺga Šelestiaková   Reagovať

0

0

dobry den, ak je to este aktualne, mal by som zaujem o tibetsku hubu, som z ba st. mesto.
    dakujem pekne
    gavo   Reagovať

1

0

tibetská huba

dobrý deň, želám pekný deň a úspešný začiatok nového roku. Mám otázku: prosím Vás, máte ešte tibetsku hubu na výrobu kefíra? som z Ba, viem si prísť kamkoľvek pre ňu.
    daniela.mackova67@gmail.com
    0905222 828
    Ďakujem za odpoveď
    Daniela Macková
    daniela   Reagovať

0

0

Dobry den, hladam tibetsku hubu. Je to este aktualne ?
    Silvia   Reagovať

0

0

Dobrý deň, ja mám tibetskú hubu, som z BA, darujem :-)
    Maťa   Reagovať

0

0

DObry den,
    mate este stale hubku na darovanie, ja som tiez z BA. Dajte mi prosim vediet.

Dakujem
    Marika   Reagovať

0

0

tibetská huba

Dobry den, mala by som zaujem o tibetsku hubu, ak ju este mate na darovanie, prosim dajte mi vediet, som z Petrzalky. Dakujem velmi pekne.
    Jana
    Jana   Reagovať

0

1

tibetská huba

Dobry den,

mate prosim este tu hubu ? som z BA, ak by to bolo este aktualne, by som sa po nu zastavila :)

Dakujem,
    Slavka
    Slavka   Reagovať

0

0

Dobry den mam velky zaujem o tibetsku hubu prosim vas ak este mate mozte mi dat vediet? som zBa. Dakujem
    Mesiarikova amdrea   Reagovať

0

0

hola, mam záujem o tibetsku hubu , mate ju este?
    vierka   Reagovať

0

0

mam tibi hubu ale vodnú, som z hlohovca, ak chcete, kontaktujte ma na 0907722037@centrum.sk
    gi   Reagovať

0

0

Dobry den vsetkym, tiez by som vam rad ponukol tuto hubu, mam jej teraz dost navyse, tak pre styroch dalsich ludi, kto by mal zaujem, prosim ozvite sa mi na mail. Dohodneme sa na stretnuti niekde v Bratislave. Majte sa pekne!
    peter   Reagovať

1

0

Bolo by ešte možné od Vás zakúpiť hubu? Ďakujem za odpoveď. Daniela
    daniela   Reagovať

0

0

Áno. Pošlite adresu. Hubu Vám pošlem.
    Jozef Pagáč   Reagovať

0

1

Dobrý deň, práve som sa dozvedela na nete, že posielate tibetskú hubu. Veľmi pekne Vás prosím, viete mi ju poslať aj s návodom a či je možné aj kravské mlieko, keďže ku koziemu sa tak ľahko nedostanem. Ďakujem pekne. Silvia
    Silvia Kováčiková   Reagovať

0

0

Pošlite mi Vašu adresu, hubu aj s návodom Vám môžem poslať. Kefír je možné robiť z akéhokoľvek mlieka.
    Jozef Pagáč   Reagovať

0

0

dobry den
    chcemsa vas opytat este mate tu hubu je to huba do mlieka alebo do vody?
    s pozdravom
    jozef   Reagovať

1

0

Mám, je to mliečna huba. Želá pekný deň Jozef.
    Jozef   Reagovať

1

0

Mala by som tiez zaujem kupit si u Vas Tibetsku hubu .Bolo by to mozne ?
    Erika   Reagovať

0

0

Áno, pošlite mi Vašu adresu. Hubu Vám pošlem.
    Jozef   Reagovať

0

0

Dobrý deň!
    Chcem sa spýtať či máte na predaj tibeckú hubu?
    Jarka   Reagovať

2

1

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: tibetská huba

Hubu mám, ak chcete môžete mi poslať Vašu adresu. Želám pekný deň.
    Jozef   Reagovať

0

1

dobry den,chcel by som sa opytat tak ako ostatny ci este mate t.hubu? ak ano,ci by sa dala nejako poslat alebo sa nejako skontaktovat.
    pripadne oznamit datum poslania,zatial vdaka
    moje t.c.0910 420 474 ,
    koprivnicka 11 ,postbox ba 42 ,bratislava 84101
    Lubos   Reagovať

0

0

Dobrý večer !

Chcel by som sa Vás opýtať na Vašu ponuku Tibetskej huby, či ešte platí.
    Ak áno, či by bolo možné ju zaslať.
    Ďakujem

Miroslav Ušák, Levoča
    Miroslav Ušák   Reagovať

0

0

Ponuka platí, pošlite mi Vašu adresu a na budúci týždeň Vám môžem hubu poslať. Ak by ste to stihli ešte do zajtra, tak ešte tento týždeň. Môžete poslať na môj mail (jozefp51@gmail.com). Želám pekný deň. Jozef.
    Jozef   Reagovať

0

1

Pekný deň!!! chcem sa spýtať, či máte ešte tibetskú hubu do mlieka na predaj!

ďakujem pekne !!!
    Tibor   Reagovať

0

0

Mám, pošlite mi Vašu adresu, hubu Vám pošlem.
    jozef   Reagovať

0

1

Ešte to teraz nepotrebujem, ale keď to bude aktuálne, tak sa ozvem :) Ďakujem :)
    Tibor   Reagovať

0

1

Dobry den.Prosím Vás máte este tibetsku hubu?ja by som mala záujem.Dakujem Jutka
    jutka   Reagovať

0

0

Jutka, pošlite mi Vašu adresu, hubu Vám pošlem. Želám Vám pekný deň.
    Jozef   Reagovať

0

0

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: tibetská huba

Dobrý deň, mala by som záujem o tibetskú hubu do mlieka.Máte ešte?
    Andrea   Reagovať

0

0

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: tibetská huba

Pošlite mi Vašu adresu na (jozefp51@gmail.com).
    Jozef   Reagovať

0

0

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: tibetská huba

Dobrý deň.Mala by som zaujem o kefirovú hubu.Ozoganova Alena Starohajska 9 Trnava 91701 tel. 0911151486.Velmi dakujem.
    Alena   Reagovať

0

0

mám záujem o dodávku tibetská huba, prosím bližšie informácie, dakujem vám za ochotu.
    milan   Reagovať

0

0

Dobry den,

mam hubu Tibi, ak mate stale zaujem, prosim ozvite sa mi na uvedeny mail.

Pekny den :)
    Marcela   Reagovať

0

0

Dobry den mala by som zaujem o tibetsku hubu. Vedeli by ste mi ju zaslat?
    Dakujem V pripade ze ste z okolia Kosic, prisla by som si pre nu osobne.
    petra   Reagovať

0

0

Dobrý deň, mala by som záujem o tibetskú hubu, ak je to ešte aktuálne.
    Ďakujem
    Miroslava Húšťová   Reagovať

0

0

Dobry den mal by som zaujem o Tibetsku hubu je to este mozne
    Dakujem
    Gasparik
    peter gasparik   Reagovať

0

0

tibetská huba

Mám záujem o tibetskú hubu, prosím ak ju máte bola by som Vám vďačná ak by ste mi ju poslali. Ďakujem.
    Adresu Vám pošlem v sms -len mi prezvonte ja zavolám.

0910 619716
    Zdenka   Reagovať

0

0

Dobrý čítam prispevky malá by som o nu záujem pre ocka a čítam,že ju mozete aj poslat. Potrebujem ju surne moj mail 333denaa@azet.sk Kto moze poslat napište mi zaplatím za ňu. Dakujem Denisa
    denisa   Reagovať

0

0

mám tibetskú hubu ale len na osobný odber v BA
    Maťa   Reagovať

0

0

Dobrý deň, mala by som zaujem o tibetskú hubu. Máte ju ešte? poskytujete ju? Aká je cena?
    Ďakujem
    Anna   Reagovať

0

0

Dobrý deň !
    Rád by som Vás poprosil o tibetskú hubu mám ťažkosti s travením možno to pomôže.Bývam v Blave,prídem kdekoľvek. Odmením sa
    Ján Matajs   Reagovať

0

0

Dobrý deň, mám záujem o tibetskú hubu som z BA a keby bolo možné, tak by som sa po ňu zastavil.0903767060 Ďakujem
    Ivan   Reagovať

0

0

Pečnianska 8
    851 01
    Bratislava ĎAKUJEM

0

0

Dobrý deň,
    dá sa poslať aj poštou?
    Ďakujem

0

0

Dobrý deň pani Húšťová,
    ja sa už dávno touto problematikou nezaoberám,
    takže hubu už nevlastním.
    Ale ak niekto hubu má, tak poštou by to podľa mňa šlo,
    dobre zavrieť a hotovo.
    DOvidenia!
    Kubinec
    Peter Kubinec   Reagovať

0

1

Dobrý deň,mám záujem o tibetskú hubu som z BA,Petržalka ĎAKUJEM

0

0

DObrý deň pani Šelestiaková,
    Bohužiaľ, už hubu nemám,
    táto moja ponuka je asi tri roky stará, skúšal som ju teraz vymazať,
    aby ľudia na ňu nereagovali, no neúspešne.

Dovidenia!
    Kubinec
    Peter   Reagovať

0

0

Re: Re: tibetská ????

Dobrý deň mam záujem O tibetsku hubu, veľmi rada si pre ňu V Bratislave prídem,najlepšie by bolo ešte V priebehu dnešného dňa ak by to bolo možné. Ďakujem a pekný deň.
    alica rosenbergova   Reagovať

0

0

Re: Re: Re: tibetská ????

Dobrý deň Vám prajem,
    Musím Vás bohužiaľ sklamať, hubu už dlho nemám, inzerát je už starý, neplatný. Pokúsim sa ho vymazať.
    Dovidenia!
    Kubinec
    Peter   Reagovať

0

0

Dobry den
    Mala by som velky zaujem o tibecku hubu
    Prosim keby ste ma mohli kontaktovat ako by som si ju v bratislave mohla vyzdvihnut

Dakujem velmi pekne,
    Rehakova   Reagovať

0

0

Ak by mal niekto zaujem z vychodu o Tibetsku Hubu,rada sa podelim.
    majoba@post.sk
    Majky   Reagovať

0

0

Dobrý deň,
    mala by som záujem o tibetskú hubu. Bývam v Košiciach. Bolo by to možné?
    Ďakujem
    Jana   Reagovať

0

0

Ak ste ešte nezohnali kefírovú hubu môžete poslať adresu na môj mail a ja Vám hubu pošlem. (jozefp51@gmail.com). Želám Vám krásny deň a veľa zdravia. Jozef.
    Jozef Pagáč   Reagovať

0

0

Dobrý deň,
    reagujem na Vašu ponuku.....Ponuka tibetskej huby...na prípravu kefirového mlieka a Vaša ponuka ešte platí, vtedy ozvite sa mi prosím na môj e-mail, začo vopred srdečne ďakujem. pozdravom F.Antušák
    František Antušák   Reagovať

0

0

Dobrý deň,
    pokiaľ Vaša ponuka platí a viete ponúknuť Tibetskú hubu, rád Vašu ponuku prijmem, nakoľko si chcem spomínaný produkt zabezpečiť na prípravu kefírového mlieka. Za skorú odpoveď vopred ďakujem. S pozdravom F.Antušák
    František Antušák   Reagovať

0

0

Ponuka platí, ale ako sa Vám môžem ozvať, keď ste nenapísali svoju mailovú adresu. Môžete napísať priamo na moju adresu, ktorá je uvedená v článku, na ktorý ste reagovali.
    Jozef Pagáč   Reagovať

0

0

Ponuka platí, ale ako sa Vám môžem ozvať, keď ste nenapísali svoju mailovú adresu. Môžete napísať priamo na moju adresu, ktorá je uvedená v článku, na ktorý ste reagovali.
    Jozef Pagáč   Reagovať

1

0

Vazeny pan Jozef Pagac, dozvedela som sa, ze tibetska huba pomaha aj chorym na cukrovku. Prosila by som Vas, keby ste mi ju poslali na dobierku na adresu: Olga Ludmova, Kapitulska 11, 811 01 Bratislava. Velka vdaka a ostavam s pozdravom Ludmova
    Oľga Ludmová   Reagovať

0

0

Dnes som Vám hubu poslal. Zajtra by ste ju mali dostať. Želám Vám pekný deň a veľa zdravia a úspechov s hubou. Jozef
    Jozef Pagáč   Reagovať

0

1

Dobrý deň.Prosím Vás nemáte náhodou hubu na podarovanie?Ja som svoju musel vyhodiť nakoľko sa niečo stalo čomu nerozumiem.Už po druhý krát bolo vykvasené mlieko horké.Mám potiaže s tráviacim traktom a tak si všemožne hľadám náhradu.Našiel som Vás na stránke Bio-spotrebiteľ.Písať mi môžete na yfaraon@gmail.com.Som z BA. Ďakujem Yvan
    Yvan   Reagovať

0

0

Prosím, veľmi zháňam tibetsku hubu. Som zo Starej Ľubovne, môžete ma kontaktovať. Ďakujem
    Mária Goliašová   Reagovať

0

0

Pošlite mi adresu na môj mail (jozefp51@gmail.com) hubu Vám pošlem nabudúci týždeň.
    Jozef Pagáč   Reagovať

0

0

Zdravím Vás,
    Mám záujem o Tibi hubu, ak je to aktuálne môžete mi ju prosím poslať
    na adresu Ľubica Voclonová
    K výstavisku 421/12
    Trenčín
    911 01
    za odpoveď ďakujem
    lubica   Reagovať

0

0

DOBRZ DEN AK MATE ESTE TIBETSKU HUBU RADA BZSOM JU VYSKUSALA.
    Katarina Hudakova   Reagovať

0

0

Dobrý deň,
    prosím Vás, ešte stále ponúkate tibetskú hubu (na MLIEČNENY kefír)? Mám o ňu vážny záujem. Som zo Sabinovského okresu. Mohli by sme sa niekde stretnúť, resp. by ste mi to mohli poslať poštou?
    maria   Reagovať

0

0

dobry den,
    precitala som si inzerat, kde ponukate tibetsku hubu na vyrobu kefiru. neviem, ci to stale plati, ale mam o nu zaujem. kontaktujte ma prosim na mojej e-mailovej adrese.
    sasa
    alexandra   Reagovať

0

1

Dobrý deň.
    Chcem sa spýta», či sa Tibetská huba, z ktorej sa robí kefír, môľe dáva» aj do iného mlieka, ako kravského. Zaujíma ma napr. sójové mlieko. Je moľné, aby v ňom mala vhodné podmienky pre ľivot?
    Kravské mlieko som dávnejąie vylúčila zo stravy kvôli zahlieňovacím účinkom.
    ďakujem vopred za odpoveď.
    Kika   Reagovať

0

0

Prosím vás, nemáte niekto skúsenosť s užívaním tibetskej huby pri candidóze? Nemôžu jej kvasinky napomáhať množeniu Candidy albicans?
    Svetlana   Reagovať

0

0

Ma niekto hubu na vodný kefír v okolí Zvolena.
    vlado   Reagovať

0

0

Ja som už asi pred tromi rokmi mala túto hubu a bola naozaj výborná ,ale teraz ju neviem zohnať. Som zo Zvolena ak rada by som ju znovu užívala. Ja som mala hubky , ktore sa davali do vody ,trochu cukru ,citron,hrozienka a boli naozaj výborné. Pili sme to ako malinovku. Boli to male priesvitné hubky. Ale aj ta "klonbucha " je výborná ,tu používala mamka. Ak niekto mate tieto hubky pošlite mi kontakt . Ďakujem
    lubka   Reagovať

0

0

Dopocula som sa o liecivych ucinkoch tibetskej huby.Som zo Zvolena a mala by som o nu zaujem.Prosim kto mi ju moze poskytnut,nech sa mi ozve na mail.adresu:bonita20@azet.sk,alebo sina@centrum.sk.Dakujem
    sina   Reagovať

0

0

mám,tú hubu,kontakt:šahy alebo hlohovec ,čo je vám lepšie-0911305893
    norbert   Reagovať

0

0

dobry den,
    mam problemy so srdcom a cholesterolom. velmi by som Vam bol vdacny ak by ste mi vedeli pomoct kuskom hubky. dakujem vopred za odpoved. moj mail je malackyy@azet.sk, telefon je 0904 415 009. este raz dakujem s pozdravom
    petra napísal:

> Tibetská huba bola vypestovaná tibetskými mníchmi a má liečivé
    > účinky:
    >
    > 1. reguluje ochranné látky
    > 2. priaznivá na choroby srdca a rozkladá cholesterol
    > 3. choroby štítnej žľazy a pečene
    > 4. lieči žlčník, žlčové cesty, žlčové kamene
    > 5. veľmi priaznivá na žalúdok a črevný katar (hoci mlieko chutí
    > kyslo, odkysľuje organizmus)
    > 6. priaznivá na obličky a kontroluje obličkové cesty
    > 7. vytvára antibiotiká, liči zápaly krvi
    > 8. reguluje krvný tlak
    > 9. zadržuje metastázy a potláča novotvorbu
    > 10. zabraňuje rýchlemu starnutiu
    > 11. zabraňuje únave
    > 12. obsahuje množstvo potrebných vitamínov
    >
    > Použitie:
    >
    > 2 polievkové lyžice zaplnené hubou sa zalejú asi 1/4 l
    > neprevareného mlieka. Po 24 hod. sa premiešaju drevenou
    > lyžicou. Prelejú sa cez plastikové sitko. Huba sa premyje pod
    > tečúcou vodou a opäť sa zaleje neprevareným mliekom. V
    > sklenenej nádobe pri izbovej teplote sa nechá opäť stáť 24 hod.
    > Postup sa opakuje každých 24 hod. rovnakým spôsobom.
    >
    > Kúra:
    >
    > 20 dní piť mlieko každý večer pred spaním. Nesmie sa vynechať
    > ani jeden deň. Po 20-tich dňoch nastáva 10 dňová prestávka.
    > Kúra sa má opakovať tak dlho, kým sa nedostaví zlepšenie
    > zdravotného stavu. Huba musí byť zaliata mliekom, inak očernie
    > a stráca svoj účenok. Teda počas prestávky je potrebné
    > postupovať rovnako. Huba nesmie prísť do kontaktu s KOVOM!
    > Rozmnožuje sa počas 7 dní. Potom sa môže rozdeliť a druhá
    > polovica poslúži ďalšiemu.
    >
    > O hubu sa treba svedomito starať, aby mohla svojimi liečivými
    > účinkami pomôcť aj ďalším ľuďom.
    >
    > Toto sú informácie, ktoré som dostala spolu s hubou. Z vlastnej
    > skúsenosti môžem povedať, že starostlivosť o hubu je veľmi
    > jednoduchá a nenáročná, celá rodina sme si ju veľmi obľúbili a
    > mlieko chutí fantasticky. Tvorba mlieka sa dá regulovať podľa
    > chuti, keď chceme menej kyslé, pridám viacej mlieka a naopak.
    > Niekedy nedodržiavame kúru presne podľa návodu a mlieko pijeme
    > pravidelne aj počas dňa v kombinácii s inými potravinami. Je
    > však vhodné dať si raz za čas menšiu prestváku. Mne osobne
    > účinky mlieka veľmi výrazbe pomohli vyliečiť problémy s pleťou
    > a so žalúdkom. Vraj má aj veľmi pozitívne účinky na liečbu
    > rakoviny.
    Juraj   Reagovať

1

0

Dobrý večer, prosím Vás poradíte mi od polovice septembra pijem tibetskú kefírovú hubu a na celé brucho a polovicu chrbta sa mi vychádzali drobné červené fľaky, ktoré zatiaľ nesvŕbia....čo s tým ..... mám pokračovať v pití huby ďalej, alebo mám ísť k lekárovi, alebo to zmizne samo.... ďakujem za odpoveď.
    Jana   Reagovať

0

0

kto daruje tibetsku hubu-kosice
    kontakt:0905194166
    ivka   Reagovať

0

0

dobry den,cital som ,ze zhanate kombuchu.ja mam tiez o tuto hubu zaujem .ked ju uz mate prosim vas o preposlanie podhubia.dakujem.som z okolia sobraniec.dakujem
    jozef   Reagovať

0

0

Ak si dôjdete po ňu do Michaloviec - tak Vám ju dám.
    Marcela   Reagovať

0

0

Huba sa dá poslať aj poštou na dobierku. Cena balíka je asi 3 €. Mám vyskúšané posielal som v 1/2 litrovej plastovej fľaške zaliatej mliekom a zabalené v malej krabičke. Adresát odpísal, že prišla v poriadku a pracuje ďalej.
    Jozef PAGÁČ   Reagovať

0

0

ňdakujem panovi Jozefovi, huba prisla v poriadku a uz popijame :-)Z.
    zuzana   Reagovať

0

0

Ja sa tiež chcem poďakovať pánovi Pagáčovi za hubu, tiež prišla v poriadku, expresne rýchlo a s užitočnými informáciami. J.
    Janka   Reagovať

0

0

Už dávnejšie zháňam tibeckú hubu a bola by som Vám veľmi vďačná za poslanie na dobierku. Kontaktujte ma na mailovej adrese.
    Ďakujem,
    maria   Reagovať

0

0

Ja som z michaloviec, mohli by ste sa mi ozvat? mam zaujem o tu tibetsku hubu - kefir. Dakujem
    eko-ko   Reagovať

0

0

Pripajam email punk_zero@azet.sk
    eko-ko   Reagovať

0

0

dobry den,

zhanam tibetsku hubu, vidim,ze Vas inzerat bol uvedeny uz davnejsie. Mate ju este k dispozicii? Som z Mi.

za odpoved vopred dakujem
    s pozdravom Livia
    Livia   Reagovať

0

0

Ak by ste pozreli ďalej posledný môj príspevok je z 28. 10. Ponuka stále platí. Pošlite mi adresu na môj mail (jozefp51@gmail.com). Hubu Vám pošlem.
    Jozef Pagáč   Reagovať

0

0

dobry den,mam zaujem o tibetsku mliecnu hubu,pridem si pre nu osobne,tak ako to pisete,datum a cas upresnite. dakujem.
    Jozef   Reagovať

0

0

Tzv. kefír z tibi som už konzumovala, je to veľmi chutné, ale nie som si až tak istá s protinádorovým účinkom.... Som onko už 10.rok. Myslím si, že na črevnú mikroflóru a pod.,to môže mať dobrý vplyv.
    verona   Reagovať

0

0

Dobrý deň, mám veľký záujem o tibetskú hubu, zháňam ju všade, ale neúspešne. Ako by sme sa mohli skontaktovať? Neviem odkiaľ ste, ale ja pracujem v BA, takže ak by ste boli aj Vy z BA, mohli by sme sa stretnúť osobne, a ak nie, potom neviem či sa dá huba poslať aj poštou...
    Veľmi prosím o odpoveď, pretože mám zdravotné problémy, na ktoré táto huba vraj môže pomôcť. Ďakujem pekne
    Silvia Zelinková
    Igram 174
    900 84 okres Senec
    pošta Báhoň
    0904 043 320
    silvus   Reagovať

0

0

Dobrý deň.
    Počul som o liečebných účinkoch tibetskej huby.
    Mám záujem o tibetskú hubu.
    Napíšte mi bližšie informácie.
    Ďakujem s úctou Stančík.
    Peter Stančík   Reagovať

0

0

dostal som tibetskú hubu asi pred dvoma mesiacmi. všetky informácie nájdete na internete. o účinkoch zatiaľ ešte neviem veľa povedať. ak chcete môžem Vám poslať. ona potvora sa dosť rýchlo množí. používam, iba čerstvé kravské mlieko. nie mlieko z obchodu.
    Jozef PAGÁČ   Reagovať

0

0

dobrý den,rada by som kúpila kúsok vašej tibetskej huby....možem poprosiť o zaslanie?
    zuzana   Reagovať

0

0

Dobrý deň Zuzanka,len by som chcela vedieť,či vám poslal niekto z tej tibetskej huby.Aj ja ju zháňam,neviem sa k nej dostať.Pán pagáč neodpovedá,poslala by som aj adresu.Ak to budete čítať a máte čas ,napíšte.Pekný deň. Jana
    Jana   Reagovať

0

0

Prepáčte, ale na tejto stránke som dlho nebol, keby ste poslali mail na moju adresu už ste ju mohli dávno mať.Tento rok som ju dal už asi ôsmim ľuďom, ktorí si napísali o ňu.
    Jozef PAGÁČ   Reagovať

0

0

Ak ste ju ešte nezohnali pošlite adresu ma môj e-mail (jozefp51@gmail.com) a hubu Vám pošlem. Prepáčte, že som sa neozval, ale dlho som nebol na tejto stránke.
    Jozef PAGÁČ   Reagovať

0

0

Poprosila by som vás,ak je možné a máte naviac,,tibetskú hubu" a mohol by ste s nej darovať,je to škoda vyhadzovať.Voľakedy,ako dieťa sme to doma pili,viem,že sa to množí.Pochádzam priamo z Nitry.Ak ste v okolí a bolo by možné a nerobí problém odpovedať,budem vďačná!!! Ďakujem Jana
    Jana   Reagovať

0

0

Poprosila by som vás,ak je možné a máte naviac,,tibetskú hubu" a mohol by ste s nej darovať,je to škoda vyhadzovať.Voľakedy,ako dieťa sme to doma pili,viem,že sa to množí.Pochádzam priamo z Nitry.Ak ste v okolí a bolo by možné a nerobí problém odpovedať,budem vďačná!!! Ďakujem Jana
    Jana   Reagovať

0

0

Pán Pagáč poprosila by som vás,ak je možné a máte naviac,,tibetskú hubu" a mohol by ste z nej darovať,je to škoda vyhadzovať.Voľakedy,ako dieťa sme to doma pili,viem,že sa to množí.Pochádzam priamo z Nitry.Ak ste v okolí a bolo by možné a nerobí problém odpovedať,budem vďačná!!! T som ešte raz ja.Ďakujem Jana
    Jana   Reagovať

0

0

Hallo mam zaujem o tibetsku hubu nakolko byvam v Holandsku neviem ci mi ju mozte zaslat.Ak ano dajte mi vediet.S pozdravom Aisem.
    aisem   Reagovať

0

0

Skúsim zistiť na pošte či to ide poslať na dibierku aj do Holandska, a ka áno tak Vám pošlem.
    Jozef PAGÁČ   Reagovať

0

0

Hallo mam zaujem o tibetsku hubu nakolko byvam v Holandsku neviem ci mi ju mozte zaslat.Ak ano dajte mi vediet.S pozdravom Aisem.
    aisem   Reagovať

0

0

Vyriešil som to. Ak chcete pošlem Vám ju. Pošlite Vašu adresu. Môj zať chodí dosť často do Holandska, tak by ju mohol podať v Holandsku, pretože poštové zo Slovenska je pomerne drahé. Cena za balík do 1 kg je minimálne 17 - 25 €. Dúfam, že mi odpoviete. S pozdravom Jozef.
    Jozef Pagáč   Reagovať

0

0

Milý pán Jozef! Veľmi pekne Vám ďakujem, huba prišla v poriadku, už som ju nasadila do mlieka.Bodaj by bolo viac takých ľudí, ochotných nezištne pomáhať iným.Dúfam že sa mi bude dariť a urobím v budúcnosti aj ja radosť iným ľuďom darovaním huby. Ešte raz VĎAKA. S pozdravom Eva
    Eva Lehocká   Reagovať

1

0

prosim o preposlanie podhubia tibetskej huby. dakujem.
    jozef   Reagovať

0

0

Pošlite mi adresu na môj e-mail (jozefp51@gmail.com) a pošlem Vám hubu.
    Jozef PAGÁČ   Reagovať

0

0

pozdravujem.
    mal by som záujem o tibetskú hubu,dočítal som sa že ju máte a bola by možnosť dodávky.platí to ešte?
    ďakujem
    frič rudolf   Reagovať

0

0

môžem vám zaslať 1 dávku T.h. (na vaše náklady) alebo ak ste z Košíc alebo Starej Ľubovne tak vám ju osobne dám
    lina   Reagovať

0

0

Dobrý deň,
    Ďakujem
    Paulinyova   Reagovať

0

0

Dobrý deň,
    Ďakujem
    Paulinyova   Reagovať

0

0

Ak sa Vám nikto neozval môžete poslať adresu na môj e-mail (jozefp51@gmail.com). Hubu Vám pošlem. Želám Vám pekný deň a veľa zdravia. Jozef.
    Jozef Pagáč   Reagovať

0

0

Dobrý deň, mám veľký záujem o tebetskú hubu, ak ju ešte máte, bola by som veľmi rada, keby som ju od vás dostala. Som z Košíc. Nemám na vás kontakt, tak udávam svoj telefón: 0908371684. Ďakujem. Silvia
    Silvia   Reagovať

0

0

Platí stále len je lepšie ohlásič sa mailom, keďže na tieto stránky zablúdim iba občas.
    Jozef PAGÁČ   Reagovať

0

0

Dobrý deň pán Jozef! Aj ja zháňam Tibetskú hubu a a natrafila som na vašu ponuku, tak vás veľmi pekne prosím či by ste mi poslal na dobierku,
    budem vám vďačná.A prosím vás napíšte mi do akého mlieka si je dávate? Ak so surového, z akého zdroja, nebojíte nákazy? U nás je automat na surové mlieko ale tam doporučujú toto mlieko prevárať.Ďakujem vám, teším sa na hubičku.Eva
    Takže som zabudla pripísať adresu, tu je: Eva Lehocká,Mudrochova 17, 94201 Šurany
    Eva Lehocká   Reagovať

0

0

Pýtali ste sa či sa nebojím nákazy zo surového mlieka. Nie a potvrdilo sa mi to i teraz, keď som na niektorej diskusnej stránke našiel článok, v ktorom sa píše, že huba zabíja baktérie. Želám Vám pekný deň. Jozef.
    Jozef Pagáč   Reagovať

0

0

Ak to ešte platí ,mala by som záujem.Bývam v Banskej Bystrici,prosím kontakt na Vás.Ďakujem
    MUDr.Dagmar Španielková   Reagovať

0

0

Na tejto stránke vyššie je môj mail, prosím pošlite čím skôr adresu. Môj e-mail: jozefp51@gmail.com. S pozdravom Jozef.
    Jozef Pagáč   Reagovať

0

0

Dobrý deň.

Pátram po Tibetskej hube a narazil som na stránku kde ponúkate zadarmo kultúru tejto huby.Som z BA.Ak tá ponuka ešte platí prosím Vás napíšte mi kde bývate a ako by sme to zrealizovali.Ak ste z BA tak by to bolo super.

Ďakujem Yvan
    Yvan   Reagovať

0

1

Som z Nitry. Napíšte mi adresu na môj mail (jozefp51@gmail.com). Sestra býva v Bratislave v nedeľu, by Vám ju odo mňa mohla doniesť. Prípadne pošlite aj č. tel., aby sme sa mohli dohodnúť, kedy a kde Vám ju donesie.
    Jozef Pagáč   Reagovať

0

0

dobry den, mala by som zaujem o tibetsku hubu. prosim vas dajte mi vediet ako by ste mi ju poslali na lulinka-bb@azet.sk alebo na mobil 0910660386. dakujem.
    Lucia   Reagovať

0

0

dobry den malaby som zaujem o tu tibi hubu ak by ste mali .... dakujem
    alena   Reagovať

0

0

Mám pošlite adresu, buď na túto stránku alebo na môj mail (jozefp51@gmail.com). Hubu Vám pošlem. Jozef.
    Jozef Pagáč   Reagovať

0

0

Dobrý deň, mali by sme veľký záujem o túto tibetskú hubu na výrobu kefíru.Máme určité zdravotné problémy, chceli by sme to vyskúšať.Kefír nám chutí a veľmi,a le ako som sa dozvedela,že v ňom nie je skoro žiadna živá probiotická kultúra, tak by sme radi si ho vyrábali radšej doma.Sme z BA, môžete sa mi ozvať na môj mail, ak je to ešte aktuálne.My aj kúpim, na cene mi nezáleží.
    Ďajem veľmi pekne,ak to je aktuálne pošlem Vám moju adresu.
    Silvia Holičová   Reagovať

0

0

Je to aktuálne môžete mi poslať Vašu adresu, a ak to stihnete ešte dnes, tak by som Vám ju mohol poslať po sestre, ktorá zajtra príde k nám. Ta by Vás to nestálo vôbec nič. Inak posielam na dobierku, cena balíka je 3 €, a huba je tak isto zadarmo. Želám Vám pekný deň a veľa zdravia.
    Jozef Pagáč   Reagovať

0

0

DOBRY DEN JE VASA PONUKA ESTE AKTUALNA ? MALA BY SOM ZAUJEM DAKUJEM
    DENISA   Reagovať

0

0

Zdravím,
    čítaním som prišiel na to, že kupovaný kefír nemá pre mňa žiadnu hodnotu, ba naopak...
    preto, ak má niekto "voľnú" tibetskú hubu, tak nech sa mi ozve na sabol.aa@centrum.sk, som ochotný za ňu aj zaplatiť, hlavne si chcem pochutnať na domácom kefíre :))

Ďakujem...
    Adrián   Reagovať

0

0

Mam zaujem o tibecku hubu pre chorobu prosim ak mate kontaktujte ma 09498702191
    anna gorolova   Reagovať

0

0

Mam zaujem o tibecku hubu pre chorobu prosim ak mate kontaktujte ma 0949870219
    anna gorolova   Reagovať

0

0

Dobry vecer,chcem sa opytat.Mate este tu tibetsku hubu?Ak ano,tak mi napiste,ze kolko stoji,a kde byvate. Dakujem, Vierka
    Vierka   Reagovať

0

0

Lepšie by bolo, keby ste mi napísali na môj mail (jozefp51@gmail.com), pretože na zaslanie huby potrebujem aj Vašu adresu. Som z Nitry, cena balíka je 3 €.
    Jozef Pagáč   Reagovať

0

0

Dobrý deň prajem, chcem sa spýtať pili sme hubu asi pred tromi rokmi, a dali sme ju do mrazničky, teraz sme ju vytiahli a dali do mlieka, bude mať aj naďalej účinky? Vopred ďakujem za odpoveď
    Nika   Reagovať

0

0

Určite nie, huba v mrazničke vydrží maximálne dva mesiace. Aj sušená vydrží maximálne jeden rok. S hubou treba stále pracovať inak ju zničíte. Aj po dvoch mesiacoch v mrazničke a jednom roku sušená zasypaná práškovým mliekom má dosť dlhú štartovaciu dobu. Informácie o naštartovaní huby nájdete na tejto stránke. Preto, ak chcete skončiť na dlhšiu dobu radšej ju darujte niekomu inému a kaď budete chcieť piť kefír znovu, požiadajte niekoho, kto Vám hubu daruje,
    Jozef Pagáč   Reagovať

0

0

Dobrý deň, viete mi niekto podarovať hubu? Som zo šamorína, môžem pre ňu prísť aj do BA. Vopred Vám ďakujem nakoľko mám zdravotné problémy, ktorým to má vraj pomôcť.
    Nika   Reagovať

0

0

Na budúcu sobotu idem do Bratislavy, ak počkáte môžem Vám doniesť. želám Vám pekný deň.
    Jozef Pagáč   Reagovať

0

0

Odkial ste ak smiem vedieť ?
    Nika   Reagovať

0

0

Som z Nitry. Môžete mi napísať na môj mail (jozefp51@gmail.com), pošlem Vám číslo mobilu, aby sme sa mohli dohodnúť na sobotu.
    Jozef Pagáč   Reagovať

0

0

Akurát v sobotu do BA nemôžem ísť lebo niečo mám, a vedeli by ste mi to teda poslať poštou?
    Nika   Reagovať

0

0

Žiadny problém, pošlite mi adresu.
    Jozef Pagáč   Reagovať

0

0

Posielam Vám ju na mail
    Nika   Reagovať

0

0

kto by mal záujem o tibetskú hubu z Nitry, rada zadarmo poskytnem
    výborné informácie o zdravom spôsobe života a stravovaní nájdete aj tu:
    https://www.facebook.com/pages/babickina-z%C3%A1hrada/274985579206100#!/pages/babickina-z%C3%A1hrada/274985579206100
    bubko   Reagovať

0

0

Dobry vecer, mam zaujem o tibetsku hubu.mliecnz kefir a preto bz som sa vas chcela spytat ci sa da s vami dohonut a kupit ju od vas,ak ano rada by som sa chcela s vami dohodnut.
    Dakujem,Alena
    alena   Reagovať

0

0

dobry den, mam zaujem o hubu, som z nr. Ak by ste mali este by sme sa mohli dohodnut?
    peter   Reagovať

0

0

Dobrý deň, zháňam túto hubu kvôli mojim zdrav. problémom.Mám rakovinu prsníka a liečba mi veľmi odvápnila kosti, veľmi rada by som zohnala tibetskú hubu.Som od Šurian, ďakujem pekne.Darina
    Darina Golhová   Reagovať

0

0

Pošlem Vám hubu,stačí ak mi pošlete Vašu adresu na môj mail (jozefp51@gmail.com)
    Jozef   Reagovať

0

0

re

Dobrý den dlho som zhanal tuto hubu mate ju este prosim vas
    .
    vlado   Reagovať

0

0

Ponukate este tu tibetsku hubu? Mala by som zaujem. Dakujem.
    hena   Reagovať

0

0

Môžete mi zaslať Vašu adresu, hubu Vám pošlem.
    Jozef Pagáč   Reagovať

0

0

Mám záujem o tibetskú hubu, poznám ju z detstva a kefír zbožňujem, preto ju už dlhšie zháňam, ďakujem za odpoveď Olšavská
    Lenka Olšavská   Reagovať

0

0

Na zaslanie potrebujem Vašu adresu. Ak mi pošlete adresu hubu Vám pošlem.
    Jozef   Reagovať

0

0

Zdravim,
    rada by som sa spytala ci mate este k dispozicii tibetsku hubu. mam zaujem a nie je problem ju kupit. dajte mi prosim vediet, ci by to bolo mozne.
    dakujem

kubusova
    Kubušová   Reagovať

0

0

Hubu mám. Môžete mi poslať adresu, hubu Vám pošlem.
    Jozef   Reagovať

0

0

Dobry den.Darujem tibetsku hubu,no musite si po nu prist do kosic.
    vlad   Reagovať

0

0

Mám záujem o tibetskú hubu - kde sa dá vyzdvihnúť?
    Niekedy ju malo veľa ľudí v mojom okolí, lenže teraz nič...........!
    Som z Prešova.
    Aké sú možnosti?
    Do Košíc chodím spravidla v pondelky

Spozdravom Václav
    Václav   Reagovať

0

1

Ozvite sa na 0907969617,dohodneme sa....
    vlad   Reagovať

0

0

Dobry den, som z Kosic a mam zaujem o tibetsku hubu. Bolo by mozne od vas tu hubu zakupit?

Vopred dakujem za odpoved
    Budaiova
    Iveta   Reagovať

0

0

Dobrý deň,
    máte ešte tibetskú hubu? Som z Ke. Ďakujem
    Beáta   Reagovať

0

0

ak este chcete tib hubu zavolajte na vyssie uvedene cislo.hubu dam zadarmo. s pozdravom...
    vlad   Reagovať

0

0

Dobrý deň, zháňam tibetskú hubu, ak ju ešte máte veľmi by som bola rada. Som z Košíc. Ďakujem. Silvia
    Silvia   Reagovať

0

0

ako som uz pisal skor zavolajte mi na mobil,dohodneme sa.mobil som uviedol vyssie.
    vlad   Reagovať

0

0

darujem tibetskú hubu

Mám Tibetskú hubu (mliečnu). Mám jej už pomerne dosť (cca tak pre troch ľudí) a chcem sa s ňou podeliť. Ale nerád by som ju balil a chodil na poštu. Kto je z Bardejova (alebo si po ňu príde do Bardejova) tomu ju rád podarujem. Stretnutie dohodneme cez e-mail sbaranok@gmail.com
    show   Reagovať

0

0

Dobrý deň,
    našiel som Vašu ponuku na hubku kefíru (z mlieka)na internete. V mladosti som ju pravidelne píjaval, ale keď som odišiel od rodičov , tak som prestal. Chcel by som sa k tomu vrátiť a hľadám, kto by mi dal niekoľko hubiek kefíru, aby som mohol v tom pokračovať. Takže mám záujem o darovanie hubky na výrobu kefíru.
    Prosím, ozvite sa na 0908 185 241.
    Prajem pekný večer

Juraj
    Juraj   Reagovať

0

0

Prosím, mohla by som si objednať tibetskú kefírovú hubu? Aká je cena?
    Ďakujem za info, prajem pekný deň.
    Viera Garžíková
    Osuského 46/66
    85103 Bratislava
    Viera Garžíková   Reagovať

0

0

tibetská huba

Ahoj. Nasiel som tvoj spravu ohladom tibetskej huby. Chcem sa spytat,ci si ju uz zohnala a ci by si mu nemohla poradit cez koho sa k nej dostat.dakujem. som z BA

jano
    ján soták   Reagovať

0

0

Rada Vám ju poskytnem zdarma. Pracujem v centre Bratislavy a nemám problém si ju doniesť do chladničky.

Ak si je chcete prísť vyzdvihnúť ku mne do prácem napíšte mi mail.
    Tereza Belková   Reagovať

0

0

Rada Vám ju poskytnem zdarma. Pracujem v centre Bratislavy a nemám problém si ju doniesť do chladničky.

Ak si je chcete prísť vyzdvihnúť ku mne do prácem napíšte mi mail.
    Tereza Belková   Reagovať

0

0

Dobrý den.
    S priatelkou by sme mali záujem o tibetskú hubu. Do Bratislavy chodievam v utorok a štvrtok, či by sa nedalo nejak dohodnuť osobný odber.
    dakujem
    Peter Breza   Reagovať

0

0

Pošlite mi na Vás kontakt.
    Shira313   Reagovať

0

0

petbreza@gmail.com
    Peter Breza   Reagovať

0

0

mám záujem o tuto hubu,prosím môžete mi ju poslať?dakujem!
    HANA   Reagovať

0

0

Ak by mal niekto záujem o tibetskú hubu v okolí Ružomberka, rada sa podelím. Napíšte mi na emailovú adresu kikasvitekova@gmail.com
    Kristína   Reagovať

0

0

Pekný deň,
    môžet mi, prosím poslať tibetskú hubu?
    RAda vám za ňu zaplatím.
    Elena
    Elena Gáliková   Reagovať

0

0

Pekny večer Vám vsetkym prajem, mám záujem o kefírovú hubku. Dakujem za ponuky. Darina Levice
    Darina Fodorová   Reagovať

0

0

Vybavené, už sa na hubku velmi tesim, resp. na kefircek a jeho zazracne ucinky :-)
    Darina   Reagovať

0

0

Dobry den mam tibetsku hubu za 5€ a tibi kristaliky na vodny kefir za 3€.
    lenka   Reagovať

0

0

Dobrý deň, mám zdrav. problémy a preto by som chcel vyskúšať tibetskú hubu...Niekto kto by mi ju poslal ?? Rád za ňu zaplatím. Ďakujem veľmi pekne.
    Peter   Reagovať

0

0

mám záujem o tibetskú hubu
    robert beňo   Reagovať

0

0

dobry den mate este na predaj tibedski kefir mal by som zuaujem on aj z navodom dakujem
    jan   Reagovať

0

0

Zdravim,
    zohnali ste tie tibetske huby?Co to stalo?
    Dakujem za odpoved.
    Belus
    Belus   Reagovať

0

0

Dobrý deň,máte ešte túto hubu na kefír, chcela by som ju pre ocina.dakujem, Anna moj.mail 19Bata@post.sk
    pavel   Reagovať

0

0

Mam zaujem o hubu
    Ing. Josef Brettschneider   Reagovať

0

0

Mam tibetsku hubu na vyrobu mliecneho kefiru a mam aj tibi kristaliky na vodny kefir.Pokial ma niekto zaujem alebo otazku nech napise na mail.lenikile@gmail.com.Zaslem aj postou.
    lenka   Reagovať

0

0

Dobrý den. Mám záujem o tibetskú hubu aj tibi krištáliky. najlepší spôsob premna by bol osobný odber z okolia Bratislavy a Trnavy ale najlepšie asi z Bratislavy.
    za skorú odpoved vopred dakujem :)
    Peter Breza   Reagovať

0

0

dobry den, ja som konkretne zo stupavy, ak si viete pre to prist sem, nie je problem. inak posielam postou.tibetska huba na mliecny kefir je za 5€, tiby krystaliky 3€. ak mate zaujem o oboje cena spolu je 6,50€. posielam na dobierku 1 triedou - cena za postovne je do 3€.
    lenka   Reagovať

0

0

Pekný večer Lenka!
    Ja by som mala záujem aj o huby aj o krystaliky.
    Zuzka
    zuzana   Reagovať

0

0

Dobry den, poslite mi adresu co najrýchlejšie, zajtra by ste to mali doma. Posielam to na dobierku 1 triedou. S poštovným to vychádza 9€.
    lenka   Reagovať

0

0

Dobry den, mal by som zaujem o tibi kristaliky ozvite sa mi na mail a tam Vam poslem moj kontakt. Dakujem
    Peter Breza   Reagovať

0

0

mail:petbreza@gmail.com
    Peter Breza   Reagovať

0

0

Dobry den, mate zaujem len o tibi krystaliky?Tibi krystaliky su za 3 € + 2,5 € je poštovne.
    Nemate zaujem aj o tibetsku hubu na mliecny kefir ktora je za 5 €? Lebo keby ste zobrali oboje cena spolu je 6,50 € + poštovne. Dajte mi vediet
    lenka   Reagovať

0

0

Dakujem ale zobral by som iba tibi vodné lebo mliečne už mám.
    Peter Breza   Reagovať

0

0

ok, tak mozete mi poslat adresu a v pondelok to odoslem, takze v utorok to mate doma
    lenka   Reagovať

0

0

mohli by ste mi napisat Vas mail? Tam Vam poslem moju adresu
    Dakujem
    Peter Breza   Reagovať

0

0

mail: petbreza@gmail.com
    Peter Breza   Reagovať

0

0

Dobrý deň tiež by som mal záujem o tibetskú hubu na mliečny kefír bolo by možné mi to poslať poštou?
    Lukáš   Reagovať

0

0

dobrý deň, posielame samozrejme aj poštou na dobierku 1 triedou. cena za poštovné je 2,50€. mliečny kefír je za 5€, vodný 3€. ak by ste mali záujem o oboje cena spolu je 6,50€ + poštovné. kludne mi môžete poslať adresu, ak by ste chceli, môžete mi dať aj mailovú adresu a ja Vám pošlem návody na výroby kefírov mailom. pekný deň Lenka
    lenka   Reagovať

0

0

Ja sa chcem len spýtať či ste zaregistrovali moju objednávku na na tibetskú hubu,pretože mi neprišlo či mi ju zasielate alebo nie nakoľko som Vám adresu už poslal. Ďakujem
    Lukáš   Reagovať

0

0

dobry den, kedy ste mi posielali adresu? mne nic neprislo. poslite mi este raz na lenikile@gmail.com
    lenka   Reagovať

0

0

Dostal sa mi do ruky Váš oznam, kde ešte v roku 2007 ponúkate tibetsku kefirovu hubu. Ak tieto huby ešte stále máte, mala by som záujem. Chcela by som také množstvo, ktoré by stačilo na výrobu 2 litrov kefíru. Dajte mi vedieť či to je ešte aktuálne. Ak áno napíšte mi na email koľko by to stálo a ja Vám pošlem adresu kde mi môžete huby zaslať. Ďakujem
    Magdalena Tarassekova   Reagovať

0

0

dobry den poprosila by som vas o tibetsku hubu.Môže byť aj viac.Dakujem Pilekova
    ingrid pilekova   Reagovať

0

0

dobrý deň, tibetskú hubu pravidelne vyhadzujem, takže nieje problém darovať,bývam v Bábe pri Nitre. Treba si len dohodnúť termín: varga@varel.sk
    Miroslav   Reagovať

0

0

Darujem tibetskú hubu. Zn. Horehronie
    Erika   Reagovať

0

0

Ahoj Erika,
    ja by som mala záujem o tibetskú hubu. Posielate aj s poštou?
    zuzana   Reagovať

0

0

Záleží na tom odkiaľ ste ?
    Erika   Reagovať

0

0

Dobrý deň, ja som z Horehronia, podarovali by ste ju ? Ďakujem :)
    Peter   Reagovať

0

0

jasne, zavolajte mi na t.c. 0918334367
    a dohodneme si cas a miesto odovzdania.
    erika   Reagovať

0

0

Mám záujem o tú hubu ak môžte tak mi ju pošlite alebo viec inf. po mailu.
    vladimir   Reagovať

0

0

Dobrý deň!

Mala by som záujem o tibetskú hubu. Viete mi poradiť, kde ju môžem zohnať?

Ďakujem Renáta Škultétyová
    Renáta Škultétyová   Reagovať

0

0

darujem, ale neposielam
    Miro   Reagovať

0

0

Dobry den zhanam tibetsku hubu mate niekto na predej prosim vas ? Topolcany-Nitra + okolie...Dakujem
    peter   Reagovať

0

0

Hubu mám som z Nitry. Pošlite mi adresu alebo číslo mobilu na môj mail(jozefp51@gmail.com).
    Jozef   Reagovať

0

0

dakujem Vam, uz som vam poslal mail
    peter   Reagovať

0

0

Dobry den,
    ja mam tejto huby dost. Som z Topolcian.
    Petra   Reagovať

0

0

tibi krystaliky

dobry den, mal by som zaujem o tibi krystaliky na vyrobu vodneho kefiru. kontakt 0911 213 594
    rado   Reagovať

0

0

tibetská huba

Dobrý deň.Mala by som záujem..Ďakujem
    Ildiko Křupalová   Reagovať

0

0

prosím vás môžete mi poslať obrázok tejto huby, niečo podobné zháňam, neviem, či je to ono, kedysi dávno som to používal, vyzeralo to ako guličky polystyrénu v dvoj, troj centimetrových chuchvalcoch, vždy sa to použilo asi do 3 dcl. mlieka. po 24 hodinách sa to preložilo do ďalšieho 3 dcl mlieka. Huba? v tom mlieku rástla a množila sa.
    je to tibetská huba? (čo opisujem), alebo funguje takto huba, čo ponúkate?
    Za skorú odpoveď srdečne ďakujem.
    S pozdravom Igor
    igor   Reagovať

0

0

dobry den prajem. mala by som moooc moooc velky zaujem o tuto hubku. uz dlho ju zhanam. bola by som stastna ak by ste mi ju zaslali kludne na dobierku. 100% si ju vyberiem. moja adresa: veronika gernatova. stred 487. c.b.38. turzovka 023 54 zo srdca vam dakujem. veronika :-*
    veronika   Reagovať

0

0

Dobrý deň mala by som záujem o Tibetskú hubu ak ju ešte máte ozvite sa mi prosím vás zháňam ju ďakujem Ševčíková
    Mirka   Reagovať

0

0

dobry den mam zaujem o tibetsku hubu ja som ju uz mala ale nechtiac som ju vyhodila preto vas prosim mohli by ste mi ju dorucit dakuje
    maria banova   Reagovať

0

0

dobry den mam zaujem o tibetsku hubu ja som ju uz mala ale nechtiac som ju vyhodila preto vas prosim mohli by ste mi ju dorucit dakuje
    maria banova   Reagovať

0

0

maria banova   Reagovať

0

0

kupim hubu na dobierku
    ladislav micuda nemsova vahova27. 91441   Reagovať

0

0

Dobry den, chcela by som sa spytat, ze dnes moj brat nevedomky premiseal hubu kovovou lyzickou, mame ju len druhy den, uskodi to nejako tej hube? a mozeme ju aj napriek tomu konzumovat? za odpoved vopred dakujem

Katka
    Katarína Pupíková   Reagovať

0

0

Myslím si tým, že ju pomiešal sa huba nedostala do kontaktu s kovom. Konzumovať ju určite môžete. Keď sa robia koktaily s kefírom, tak je tiež kefír v kontakte s kovom v mixéry. Len huba by nemala byť v kontakte s kovom.
    Jozef   Reagovať

0

0

tiež pijeme kefír z tibetskej huby a chcem sa spýtať, že ako dlho sa može táto huba používať, či sa po čase nejako neznehodnotí. mám totiž dojem, že v poslednej dobe je taká mazľavá. poraďte mi prosím. Ďakujem
    marika   Reagovať

0

0

Dobrý deň, mám záujem o tibetskú hubu, má niekto na predaj? Ďakujem
    jasa   Reagovať

0

0

Hubu mám, pošlite mi Vašu adresu na mail (jozefp51@gmail.com)
    Jozef   Reagovať

0

0

Byla bych moc ráda kdyby jste mě mohla poslat tibetskou houbu.Nebo dát tip kde se dá koupit.Předem moc děkuji.Jarka. Napište mě prosím jak by to bylo s vyrovnáním a jak se s houbou pracuje.
    Jaroslava Nováková   Reagovať

0

0

Ak máte záujem o hubu, môžem Vám poslať na dobierku. Informácie Vám zašlem mailom. Pošlite mi Vašu adresu na mail (jozefp51@gmail.com).
    Jozef   Reagovať

0

0

Mam zaujem o Tibetsku hubu je mozne zaslat postou na dobierku.Diky
    Gasparik

0

0

Dobry den. Mohli by ste mi prosim poslat info,ako sa t.huba rozmnozuje a pripravuje kefir? Dakujem
    Marian   Reagovať

0

0

Napíšte mi na mail (jozrfp51@gmail.com)a informácie Vám pošlem. Informácie sú dosť obsiahle na uverejňovanie na tejto stránke.
    Jozef   Reagovať

0

0

Dobrý deň, mala by som záujem ak je to ešte aktuálne.
    Ďakujem

0

0

Môžem Vám hubu poslať. Pošlite mi Vašu adresu na môj mail (jozefp51@gmail.com).
    Jozef   Reagovať

0

0

dobry vecer.rad by som vas poprosil o zaslanie tibetskej huby,ak je to este aktualne.pekny vecer.dakujem.
    bojar   Reagovať

0

0

Velmi pekne Vas prosim o tybetsku hubu lebo ja mam jednu znamu a ma chore dieta, Snad sa vylieci a nevadili bi mi ak bi toho bolo viac lebo mam ludi co bi to chceli a verim ze bi som sa mohol pitat ludi abi som im pomohol ale ja nema peniaze a mam dlhy a ak sa pominie moja mama nebodaj tak ostanem na ulici. Ja som veriaci a aj mama pijeme ju ale rad bi som ju ponukol mojim znamim a mozno mi pomozu vyplatit moje dlhy. A ak mi pomozete verim ze Vam Boch pomoze. Ja pomaham aj bezdomovcom a ak mam peniaze tak im neake dam ak vydim ze nie su opity a ak vidim ze su opity tak im donesiem neake jedlo aj ked bi chceli neake peniaze a ja im poviem ze Boch vidi vsetko. Nie som farar a pracujem v jednej frme kde zarobim necele 400 ecka v ke prosim Vas pomozte.Snad sa na mna nehnevate a ked verite v Boha tak Vam raz napisem o tom ako som zacal verit a od vtedy nepijem, nefajcim, nedrogujem, nepijem kavu s kofeinom, sportujem a nehnevajte sa ale poprosil bi som Vas o hubu a urobite dobry skutok a urobim aj ja preto ze mi viac ludi hovorilo ze to je vse liek a verim tomu aj ja a chcel bi som im pomoct
    marian miko   Reagovať

1

0

Dobry den velmi pekne Vas prosim kto mi pomoze abi som mal tybetsku hubu, chcem pomoct ostatnym a mam dlhy. Pomozete mi. Rad im dam hubu a mozno mi vyplatia moj dlh. Ja som veriaci a modlim sa za Vas abi ste zili stale v blahobite a v pokoji. Snad mi pomozete.4
    Marian Miko   Reagovať

1

0

Dobry den velmi pekne Vas prosim kto mi pomoze abi som mal tybetsku hubu, chcem pomoct ostatnym a mam dlhy. Pomozete mi. Rad im dam hubu a mozno mi vyplatia moj dlh. Ja som veriaci a modlim sa za Vas abi ste zili stale v blahobite a v pokoji. Snad mi pomozete.4
    Marian Miko   Reagovať

1

0

Dobry den velmi pekne Vas prosim kto mi pomoze abi som mal tybetsku hubu, chcem pomoct ostatnym a mam dlhy. Pomozete mi. Rad im dam hubu a mozno mi vyplatia moj dlh. Ja som veriaci a modlim sa za Vas abi ste zili stale v blahobite a v pokoji. Snad mi pomozete.
    Marian Miko   Reagovať

0

0

dobrý deň,
    mala by som záujem o kúpu tibetskej huby na kefír. dajte mi prosím vedieť či je to možné a za akých podmienok na môj e-mail .
    dík
    Ada
    andrea polakovičová   Reagovať

0

0

Dobrý deň, našla som Váš článok o tibetkej hube. mám ochorenie čriev, odporúčal mi ju aj lekár,no neviem ju v svojom okolí zohnať. Ak by Ste mi ju mohli poslať....
    Ďakujem, Kleinová
    Zdenka Kleinová   Reagovať

0

0

Ak Vám nikto neodpovedal, pošlite Vašu adresu na môj mail (jozefp51@gmail.com), hubu Vám pošlem.
    Jozef   Reagovať

0

0

tibetská huba

Ahoj, Petra, tuto hubu zhanam uz davnejsie, ked sa niekto objavi,
    kto ju ponukne, tak vzdy zo vzdialeneho konca Slovenska. Ja som z okolia Banskej Bystrice, ak to k Tebe nie je velmi daleko, budem rad, ak sa o hubu podelis. A este otazka: kedysi davnejsie sme kefir vyrabali, stary otec ju mal, ale mali sme pristup k surovemu mlieku. Pracuje huba aj s tym dnesnym pasterizovanym?
    Dakujem, Milan
    Milan   Reagovať

0

0

mozem poslat alebo si to vyzdvihnete osobne
    Jozef   Reagovať

0

0

tibetská huba

Ahoj, Petra, tuto hubu zhanam uz davnejsie, ked sa niekto objavi,
    kto ju ponukne, tak vzdy zo vzdialeneho konca Slovenska. Ja som z okolia Banskej Bystrice, ak to k Tebe nie je velmi daleko, budem rad, ak sa o hubu podelis. A este otazka: kedysi davnejsie sme kefir vyrabali, stary otec ju mal, ale mali sme pristup k surovemu mlieku. Pracuje huba aj s tym dnesnym pasterizovanym?
    Dakujem, Milan
    Milan   Reagovať

0

0

Dobrý deň , chcem sa informovať , či ešte máte Tibi vodný kefír na predaj.Som od Michaloviec.S pozdravom Peter.
    Peter Polak   Reagovať

0

0

Dobrý deň , chcem sa informovať , či ešte máte Tibi vodný kefír na predaj.Som od Michaloviec.S pozdravom Peter.
    Peter Polak   Reagovať

0

0

Peter Polak   Reagovať

0

0

Dobrý deň,chcem sa spýtať či ešte zasielate tibeckú hubu mala by som záujem.
    Elena Pružinská   Reagovať

0

0

Dobry den, este mate kusok tibetskej huby? :) Zhanam ju od znamych, ale momentalne nemaju...predavate ju alebo ponukate zadarmo? pripadne kolko stoji? dakujem, Mira
    MIra   Reagovať

0

0

Mam tibetsku hubu mozem ju poslat aj postou
    Jozef   Reagovať

0

0

Mám záujem o kúpu tibetskej huby. NZ
    ivo   Reagovať

0

0

Dobrý deň, mám záujem o zaslabnie tibetskej huby, ak môžte, stačí ak ma prezvoníte na 0910960109 a ja vám zavolám, dakuje, Ivo.
    ivo   Reagovať

0

0

Dobrý večer aj ja mam záujem o kupu tibetskej huby pre môjho synčeka pošlite mi prosim podmienky o kupe budem vam vdacna.

S pozdravom Petrova
    Monika Petrova   Reagovať

0

0

Dobrý deň mám vážny záujem o kúpu tibetskej huby poštou pre môjho syna, dakujem

Monika Petrova
    Potočná 33
    97701 Brezno

0

0

Dobrý deň ja bz som mal záujem o túto hubu. dá sa poslať poštou, alebo osobný odber. odkial ste? a kolko za ňu chcete?
    Matej   Reagovať

0

0

Dobry den, pred siedmimi rokmi som vkladala prispevok o tibetskej hube a dodnes mi chodi velmi vela poziadaviek na jej dodanie. Prispevok bol vkladany v januari 2007 a tuto hubu uz bohuzial nemam. Preto sa ospravedlnujem vsetkym, ktorym na e-maily neodpovedam, pretoze ich je velmi vela. Dakujem za pochopenie
    petra   Reagovať

0

0

darujem tibetsku hubu
    adrone77   Reagovať

0

0

Ak darujete, alebo predate - pouzite inzerciu.
    Vsetky "inzeraty" na tibetsku hubu z tejto stranky fora budu v kratkej dobe zmazane. Dovod?

Forum vyuzivajte predovsetkym na komunikaciu o ucikoch, vlastnostiach tibetskej huby - nie na predaj, ci darovanie.

Aby sa nestalo to, co je tu teraz, ze x prispevkov je len dohadovanie sa o doruceni medzi dvomi ludmi, ktore ostatnych navstevnikov nezaujimaju.

Vdaka za pochopenie.
    BIOspotrebitel.sk
    BIOspotrebitel.sk   Reagovať

0

0

Zdravim, niekde som citala ze pravidelnym pitim toho kefiru sa pribera, chcem sa na to dat ale bojim sa ze priberiem. Dakujem
    Lucia   Reagovať

0

0

Dobrý deň už dlho zháňam tibetskú hubu pre svojho synčeka ak máte možnosť mi ju poslať, som ochotná ju aj zaplatiť budem veľmi veľmi rada. ďakujem adresa: Brezno 977 01 Potočná 33
    0903829116

0

0

Dobrý deň, potřebovala by som tu hubu pre ocka má rakovinu pluc. Dala by a od vás kúpiť. Dakujem za odpověď
    denisa   Reagovať

0

0

Dobry den, nedavno sa mi podarilo hubu ziskat, mozem Vam kusok darovat na rozmnozenie, ozvite sa mi na jazu362@gmail.com.
    Jana   Reagovať

0

0

tibetská huba

Dobry den,mala by som zaujem o tibetsku hubu,mate este?dakujem Marika .

0

0

tibetská huba

Dobry den,mala by som zaujem o tibetsku hubu,mate este?dakujem Marika .

0

0

Dobrý deň, som z BA a budem mať na darovanie, ale až asi ku koncu týždňa alebo začiatkom, lebo včera som ju delila :)

S pozdravom,
    Petra
    Petra   Reagovať

0

0

Dobrý deň, som z BA a budem mať na darovanie, ale až asi ku koncu týždňa alebo začiatkom, lebo včera som ju delila :)

S pozdravom,
    Petra
    Petra   Reagovať

0

0

ja by som mala zaujem o tibetsku hubu a na recept ako sa udržiava.
    Eva Agocsová   Reagovať

0

0

Dobry den ja som našla nahodou Vaš članok a mala bysom zaujem o hubu mam velmi choreho manžela a tak by som to chcela vyskušat Vopred ´dakujem Mišíková
    Marie   Reagovať

0

0

Dobrý deň,
    nenašiel by sa niekto kto by bol ochotný zaslať tibetskú hubu (predať), popríp. osobný odber (okolie RK, ZA). Ďakujem.
    Denisa   Reagovať

0

0

tibetská huba

Dobry den ,mal by som vazny zaujem je mozne zaslat postou na dobierku,prosim?
    Dakujem
    Peter

0

0

Mam zaujem o Tibetsku hubu ma niekdo naviac na predaj.Dakujem
    Peter
    peter   Reagovať

0

0

tibetská huba

Dobrý deň mam záujem o odvas ponukanú tibetsku hubu.Prosim Vás len neviem, ako by sa mala uskutočniť preprava. Bolo by to možne zaslať na dobierku,alebo len osobný odber? Tak ťiež Vás prosim o poskytnuti informacii o tibetskej hube
    Vopred daujem.
    Rudlaj štefan   Reagovať

0

0

tibetská huba

Dobrý deň pán Rudlaj, ak sa Vám nepodarilo ešte zohnať tibetskú hubu, ja posielam aj na dobierku. Marta
    Marta   Reagovať

0

0

Dobry den, chcela by som poprosit o odoslanie , resp. pripravu huby na odoslanie, poslem si UPS na vyzdvihnutie, samozrejme len ak je to stale mozne.

Vopred dakujem za odpoved.

S pozdravom
    Judit
    judit piarová   Reagovať

0

0

prosim vas, mozete mi tibetsku hubu poslat? velmi by mi to pomohlo...budem velmi vdacna...dakujem
    dana skreckova   Reagovať

0

0

Som s okolia Žiliny, kto by mal záujem o hubu do mlieka, nech sa ozve. email: lt-pek@orangemail.sk, mobil:0905/255421
    lubo   Reagovať

0

0

Som s okolia Žiliny, kto by mal záujem o hubu do mlieka, nech sa ozve. email: lt-pek@orangemail.sk, mobil:0905/255421
    lubo   Reagovať

0

0

tibetská huba

Dobrý deň,
    ešte máte tibetskú hubu na výrobu kefíru? A z akého ste mesta?
    Ďakujem za odpoveď.
    daniela   Reagovať

0

0

Dobry den, volam sa Katarina a zijem uz 6 rokov v nemecku a v ziadnom obchode nemozem zohnat acidofilne mlieko.
    Ako Vy uvadzate, tibetska huba by bola super alternativa.
    Prosim o viac info.

Vdaka a prajem pekny den.
    Katarina
    Katarina   Reagovať

0

0

Dobrý deň,mám záujem o túto hubu,už sme ju mali,ale dávno.teraz má však švagriná problémy so žalúdkom,tak by sme ju radi znova vyskúšali
    Katarína Andoková   Reagovať

0

0

Dobrý večer. Pokiaľ máte ešte záujem, viem poslať. Môžete mi napísať na email: catifala@zoznam.sk Tel:0908 924493
    Marta   Reagovať

1

0

Mám záujem o tibetskú hubu . Môžte mi ju poslať ?
    Ďakujem za odpoveď .
    Peter   Reagovať

0

0

Pán Peter, pokiaľ máte ešte záujem o Tibetskú hubu poprosím esemesku na: 0908 924493 Ďakujem.
    Marta   Reagovať

0

0

Dobry den, prosim ak mate este naviac tuto hubu mala by som zaujem. Dakujem krasne:-)
    Anita   Reagovať

0

0

Reagujem na vašu ponuku.Mám záujem o tibetskú hubu:)
    Jolana majzlanova   Reagovať

0

0

Ak mi pošlete Vašu adresu na môj mail (jozefp51@gmail.com), hubu Vám pošlem. Jozef.
    jozef   Reagovať

0

0

dobry den mala by som zaujem , odkial ste prosim dalo by sa to poslat aj ppostou....
    erika janikova   Reagovať

0

0

Mala by som záujem o tibetskú hubu pre môjho syna. Ak by ste mi vedeli dať info kde alebo ak by sa dala od Vás získať, bola by som Vám zaviazaná.
    Mária Ponická   Reagovať

0

0

Neviem či sa vám niekto ozval. Mám tibetskú hubu, asi o týždeň budem môcť dať znovu ďalej, ale odkiaľ ste?
    Eva Lužáková   Reagovať

0

0

Rad by som bol, ak by mi od Vas bola poskytnutá tibetská huba na kefir. Dakujem Vam.

Adresa: Dolny Smokovec 56
    05981 Vysoke Tatry
    Jaroslav Kanis   Reagovať

0

0

Rad by som bol, ak by mi od Vas bola poskytnutá tibetská huba na kefir. Dakujem Vam.

05981 Vysoke Tatry

0

0

05981 Vysoke Tatry

0

0

dobrý deň, chcela by som si od vás kúpiť tibetskú hubu alebo kombuchu, chcem si urobiť nápoj na pitie z vody, nie z mlieka, je to možné, ďakujem Júlia
    Júlia Ustupská   Reagovať

0

0

Dobrý deň, máme domáce mlieko a ak sa Vám rozmnožili Tibetské huby a nechcete ich vyhodiť, radi ich od Vás príjmeme, viem o nich, že sú veľmi zdravé. môj mail: emilia.luptakova70@gmail.com
    Emília   Reagovať

0

0

Dobry denj pani Petro! NE mugu syhnaty v Praze tib.hubu. Vidim ze psaly to davno .Mugete poraditj gde mam syhnatj? dekuju
    Roza   Reagovať

0

0

Dobry denj pani Petro! NE mugu syhnaty v Praze tib.hubu. Vidim ze psaly to davno .Mugete poraditj gde mam syhnatj? dekuju
    Roza   Reagovať

0

0

Dobry den, mala som tibetsku hubu ale chcela by som kusok novej...ak nie je problem, prosim poslat na adresu : Lenka Resekova,SKN 49/10, 018 51 NOVA DUBNICA Dakujem.
    Lenka resekova   Reagovať

0

0

Dobrý deň, mala by som záujem o hubu, okolie Trenčína, ďakujem za odpoveď
    Alena   Reagovať

0

0

Dobrý deň.Hladam tibetskú hubu a našla som si Váš príspevok.Sice starý,ale skúšam.Mate ju ešte? Potešila by som sa, keby ste mi pomohli.G.Juhasova.
    Gabriela Juhásová   Reagovať

0

0

Dobrý deň, ešte poskytujete tibetskú hubu? Spolu s dcérkou máme problém s trávením mliećnej bielkoviny. Chcem vyskúšať či by nám pomohlo, keby sme pili kefír. Ako sa pripravuje a koľko stojí. S prianím všetkého dobrého. Marta Staneková
    Marta Staneková   Reagovať

0

0

Hľadám kto mi podaruje,predá Tibetskú hubu v Bratislave.
    eva fleischhackerova   Reagovať

0

0

Dobry den,mam zaujem o tibetsku hubu.
    Lubica   Reagovať

0

0

Dobrý den prajem, volám sa Beatrix a som z Bratislavy, mala by som záujem o tibetskú hubu ak je to ešte aktuálne, bola by som vďačná

S pozdravom ostáva

Beatrix Angel
    Beatrix   Reagovať

0

0

Dobrý den prajem, volám sa Beatrix a som z Bratislavy, mala by som záujem o tibetskú hubu ak je to ešte aktuálne, bola by som vďačná

S pozdravom ostáva

Beatrix Angel
    Beatrix   Reagovať

0

0

Prisim Vás o zaslanie hubky. Dakujem
    Vachova eva   Reagovať

0

0

Prisim Vás o zaslanie hubky. Dakujem
    Vachova eva   Reagovať

0

0

Dobry vecer,
    Po precitani vasho inzeratu mam zaujem o zaslanie huby
    na tvorbu kefiru.

Dakujem za odpoved.
    Smazenkova Lubica   Reagovať

0

0

Dobry den
    Citala som, ze ste ochotna poslat tibetsku hubu.mate este??pomaha to s ekzemami a alergiami??mate isto skusenosti.dakujem vam pekne
    Denisa   Reagovať

0

0

Zdravím Vás, tiež by som mal záujem o zaslanie Tibetskej huby, dá sa ešte poslať ?
    Vacko   Reagovať

0

0

dobry den rada by som vyskusala tu tibetsku hubu , co to stoji mohli by ste mi blizsie info poslat na mail alebo na c tel 0917340776 dakujem. monika balogova najdete ma aj na face monika monca balogova dakujem
    monika balogova   Reagovať

0

0

Dobrý deň, mám záujem o tibetskú hubu. Vie mi ju niekto darovať? Som z okresu ZC. Ďakujem.
    Katarína Repiská   Reagovať

0

0

Dobrý den .
    Cital som Vasu ponuku ohladom Tibetskej hubi.
    Rad by som prijal vasu ponuku tibetskej huby. Chcel by som to vyskusat ak mi teda viete dat z tej huby. AK som Vas dobre pochopil tak huba sa rozmnozuje v mlieku ktore sa potom pije a huba sa potom konzumuje, ci pije sa iba mlieko ?
    DAkujem s pozdravom Janci
    Janko   Reagovať

0

0

Dobrý deň prosím Vás, môžete mi hubu poslať ? Ďakujem moc krát
    Veronika   Reagovať

0

0

Dobry den, mam zaujem o tibetsku hubu,
    Poslete mi podmienky?

Dakujem
    Maria Kopcekova   Reagovať

0

0

Mám zaujem
    Anna   Reagovať

0

0

Dobrý deň. Môžem vás poprosiť o tu tibetskú hubu? mám o nu skutočný záujem, teda ak to ešte platí-že ju máte a môžete mi ju predať. Zatial moc pekne dakujem
    Daniela   Reagovať

0

0

Mal by som zaujem mozete mi poskytnut blizsie informacie
    Miroslav   Reagovať

0

0

tibetská huba

Prosím Vás o zaslanie tibetskej huby. . pošlite mi prosím o návod na výrobu ,skladovanie a cenu.
    Alexander Palička   Reagovať

0

0

tibetská huba

Prosím Vás o zaslanie tibetskej huby. . pošlite mi prosím o návod na výrobu ,skladovanie a cenu.
    Alexander Palička   Reagovať

0

0

dobri den prosim vas mate tu liecivu tibecku hubu a mohli by ste nam pomoct mame v rodine choru na rakovinu pecene ci by to bolo mozne nam pomoct
    marek   Reagovať

1

0

Dobrý deň,keďže mám zvýšený cholesterol mal by som záujem o tibetskú hubu,z ktorej sa vyrába kefír spolu s návodom ako sa to pripravuje. Ďakujem
    Oščipovský štefan   Reagovať

0

0

Dobrý večer pijem kefír 4den prvé 3mi bolo zle od zalutka a ako ju pijem som stále hladná necítim vôbec sitost zjedla by som aj klince. Bojem sa ze priberiem
    Danka   Reagovať

0

0

Prosim o zaslanie tibetskej huby. DAKUJEM.
    Elena Ondreickova   Reagovať

0

0

Prosim o zaslanie.
    Jana Gregorova   Reagovať

0

0

Pravidla fóra

• Diskujte slušne a k téme
  • Neurážajte iných diskutérov
  • Nezaťažujte ich reklamou
  • Ak niečo predávate využite inzerciu.

Tento web používa na poskytovanie služieb, personalizáciu reklám a analýzu návštevnosti súbory cookie. Používaním tohto webu s tým súhlasíte. Viac informácií