
Príprava ochutnávky
Kým som nenahliadla do zákulisia prípravy akcií na podporu ekologického poľnohospodárstva, netušilia som, koľko úsilia je potrebné vynaložiť na prípravu takej ochutnávky. V prípade ochutnávky na seminári o ekologickom poľnohospodárstve na TSTTT to znamelo v sobotu ráno zájsť do Trenčína po špaldový chlieb a pečivo, potom v Starom Hrozenkove nabaliť plné auto (od rýchlovarných konvíc cez tácky až po jablká a syry od ekofarmárov) a frčať do Uherského Hradišťa, kde bolo treba všetko ponosiť, rozložiť, nakrájať, natrieť, nachystať na tácky... Všetka česť organizátorom seminára zo zväzu PRO-BIO!
Autor: Klaudia Medalová
Pridaná: 31.01.2005 00:00:00
Fotografia číslo: 891
Zobrazená: 1241 krát