BIO spotrebiteľ

Príprava ochutnávky

Príprava ochutnávky
Príprava ochutnávky


Kým som nenahliadla do zákulisia prípravy akcií na podporu ekologického poľnohospodárstva, netušilia som, koľko úsilia je potrebné vynaložiť na prípravu takej ochutnávky. V prípade ochutnávky na seminári o ekologickom poľnohospodárstve na TSTTT to znamelo v sobotu ráno zájsť do Trenčína po špaldový chlieb a pečivo, potom v Starom Hrozenkove nabaliť plné auto (od rýchlovarných konvíc cez tácky až po jablká a syry od ekofarmárov) a frčať do Uherského Hradišťa, kde bolo treba všetko ponosiť, rozložiť, nakrájať, natrieť, nachystať na tácky... Všetka česť organizátorom seminára zo zväzu PRO-BIO!

Autor: Klaudia Medalová
Pridaná: 31.01.2005 00:00:00
Fotografia číslo: 891
Zobrazená: 1109 krát





kde je včela...tam je život.
Kde je včela...tam je život.
diskusia o slovenskom bio
Diskusia o slovenskom bio
dve víťazné biopotraviny
Dve víťazné biopotraviny
cenu biopotravina roka 2016 preberá ing. petrov badiar z farmy turová
Cenu Biopotravina roka 2016...
ing. badiar s diplomom
Ing. Badiar s diplomom
pri západe slnka
Pri západe slnka






Foto galéria

Foto galéria, rubriky



Tento web používa na poskytovanie služieb, personalizáciu reklám a analýzu návštevnosti súbory cookie. Používaním tohto webu s tým súhlasíte. Viac informácií