BIO spotrebiteľ

Speciality hovězího masa plemen Highland a Galloway

Autor: Krtouš, Vladimír

V brožúre sa dozviete prečo je bio-mäso kvalitnejšie, ako je starostlivosť a chov plemien hovädzieho dobytka v Čechách a chutné recepty na úpravu hovädzieho mäsa.

Rok vydania: 1998
Evidenčné číslo: 82
11.07.2013 13:52

Vyskúšajte aj: hovädzie mäso

Knižnica

Zapožičanie kníh

Prevádzka knižnice CEA bola zrušená, nakoľko sa knihy strácali.

V prípade vážneho záujmu o zapožičanie (napr. knihu potrebujete ku štúdiu a nedá sa zohnať inde) nám napíšte. Je možné sa individuálne dohodnúť.



Tento web používa na poskytovanie služieb, personalizáciu reklám a analýzu návštevnosti súbory cookie. Používaním tohto webu s tým súhlasíte. Viac informácií