BIO spotrebiteľ

Kukuřice, rýže, jáhly a pohanka

Autor: Čermáková, M.

Jednoduchá a prehľadná brožúra o bezlepkových obilovinách. Okrem základných informácií o jednotlivých obilovinách sa dozviete aj o iných potravinách vhodných pri celiakii a taktiež obsahuje recepty na prípravu bezlepkových jedál.

Rok vydania: 1999
Evidenčné číslo: 99
11.07.2013 09:20

Vyskúšajte aj: bezlepkové recepty celiakia

Knižnica

Zapožičanie kníh

Prevádzka knižnice CEA bola zrušená, nakoľko sa knihy strácali.

V prípade vážneho záujmu o zapožičanie (napr. knihu potrebujete ku štúdiu a nedá sa zohnať inde) nám napíšte. Je možné sa individuálne dohodnúť.



Tento web používa na poskytovanie služieb, personalizáciu reklám a analýzu návštevnosti súbory cookie. Používaním tohto webu s tým súhlasíte. Viac informácií