Čo je amaranth, odkiaľ prišiel a čo je jeho prínosom našemu zdraviu. Brožúrka bohatá na informácie tiež obsahuje recepty s jeho využitím. Kuchárske knihy
Výborne pripravená kuchárka “Česká biokuchařka” s podrobným popisom obilovín a ich výživových hodnôt pre človeka. Recepty sú prehľadné, jednoduché a prípravou získate veľmi chutné jedlá. Kniha obsahuje množstvo farebných fotografií. Kuchárske knihy
Jednoduchá a prehľadná brožúra o bezlepkových obilovinách. Okrem základných informácií o jednotlivých obilovinách sa dozviete aj o iných potravinách vhodných pri celiakii a taktiež obsahuje recepty na prípravu bezlepkových jedál. Kuchárske knihy
Zelenina, na ktorú sme už „zabudli“, ale jej hodnoty sú pre náš organizmus dôležité. Kniha plná receptov a vhodných úprav jednotlivých druhov. Kuchárske knihy
Prevádzka knižnice CEA bola zrušená, nakoľko sa knihy strácali.
V prípade vážneho záujmu o zapožičanie (napr. knihu potrebujete ku štúdiu a nedá sa zohnať inde) nám napíšte. Je možné sa individuálne dohodnúť.
&
-:)(:-
Tento web používa na poskytovanie služieb, personalizáciu reklám a analýzu návštevnosti súbory cookie. Používaním tohto webu s tým súhlasíte. Viac informácií