Zelenina, na ktorú sme už „zabudli“, ale jej hodnoty sú pre náš organizmus dôležité. Kniha plná receptov a vhodných úprav jednotlivých druhov. Kuchárske knihy
Kniha plná krásnych spomienok na doby minulé, kedy mlynári z pokolenia na pokolenie pohánku mleli a množstvo osvedčených receptov na jej využitie v príprave jedál. Kuchárske knihy
Česká knižôčka „Receptář pátera Ferdy - Jak léčil páter Ferda“ môže pomôcť tým, ktorý hľadajú hodnoty našich predkov a múdrosť vtedajších liečiteľov. Jasne a presne napísané rady, čomu sa treba v strave vyhnúť a prečo, čo spôsobuje problémy a ako zharmonizovať chod nášho tela prírodnými a jednoduchými vecami. Zdravá výživa
V brožúre sa dozviete prečo je bio-mäso kvalitnejšie, ako je starostlivosť a chov plemien hovädzieho dobytka v Čechách a chutné recepty na úpravu hovädzieho mäsa. Zdravá výživa
Prevádzka knižnice CEA bola zrušená, nakoľko sa knihy strácali.
V prípade vážneho záujmu o zapožičanie (napr. knihu potrebujete ku štúdiu a nedá sa zohnať inde) nám napíšte. Je možné sa individuálne dohodnúť.
&
-:)(:-
Tento web používa na poskytovanie služieb, personalizáciu reklám a analýzu návštevnosti súbory cookie. Používaním tohto webu s tým súhlasíte. Viac informácií