Vankúš so špaldovými plevami ... ochorení a ochorení chrbtice.
Znižuje početnosť návalov krvi, čo ocenia hlavne ženy v prechode.
Zlepšuje odolnosť proti chorobám z nachladnutia, posilňuje imunitný systém, podporuje činnosť ľadvín a čriev, tráviacej...
... farbív)
nie sú preskúmané dlhodobé účinky konzumácie potravín obsahujúcich väčšie množstvá prídavných látok
každý sme iný, a čo jednému neškodí, môže u druhého prispievať k hyperaktivite, vyvolať astmatický...
... - sorban draselný ( kategória 3, látky menej vhodné)
E 211 - benzoát sodný - môže vyvolať alergiu (kategória 5, významne nepriaznivé látky)
E 129 – Allura červená AC (farbivo) - alergia, môže zapríčiniť rakovinu, v USA...
... opláchnuť. Na tomto výrobku to nie je (pre sušené jablká by to asi nebolo najlepšie riešenie) a pre istotu je to označené len kódom (E 220 – oxid siričitý látka v kategórii 5). Okrem neho je tam aj kyselina sorbová...
Aditíva – Potravinárske farbivá ... nebezpečné (bez rizika) *(0-) – látka nie je nebezpečná, ale nemá byť často používaná (vysoké dávky škodia) *(A) – látka môže obsahovať alergén a vyvolať alergickú reakciu *(Rs) – látka nevhodná pre „rizikové“...
Aditíva – Konzervačné látky ... (geneticky modifikovaný)
Riziko pre ľudský organizmus: - *(X) – látka, ktorej použitie je nebezpečné (s rizikom) - *(0) – látka, ktorej použitie nie je nebezpečné (bez rizika) - *(0-) – látka nie je nebezpečná,...
22 odporúčaní pre zdravia chtivých ... byť použité ako prostriedok ku „zhodeniu, nabratiu“ zopár kilogramov, či ako prevencia civilizačných ochorení (alergia, astma, ekzém, psoriáza, artritída, cukrovka, choroby zažívacieho systému, chronické ochorenia) či mnoho...
Aditíva – Okysľujúce prísady ...
prír. (prírodný), rastl. (rastlinný), živ. (živočíšny), umel. (umelý), synt. (syntetický), gen-tech. (geneticky modifikovaný)
• Riziko pre ľudský organizmus:
*(X) – látka, ktorej použitie je nebezpečné (s rizikom)...
Aditíva - Antioxidačné látky ... organizmus:
- *(X) – látka, ktorej použitie je nebezpečné (s rizikom)
- *(0) – látka, ktorej použitie nie je nebezpečné (bez rizika)
- *(0-) – látka nie je nebezpečná, ale nemá byť často používaná...
&
-:)(:-
Tento web používa na poskytovanie služieb, personalizáciu reklám a analýzu návštevnosti súbory cookie. Používaním tohto webu s tým súhlasíte. Viac informácií