BIO spotrebiteľ

Apríl - mesiac lesov
... a súťaž v časopise „Ďalekohľad“

06.04.2006 15:25
Apríl je mesiac lesov. Aj preto najnovšie číslo časopisu „Ďalekohľad“ prináša celú radu inšpirácií pre „lesné aktivity“ pre školy, v miestne komunity, atď. Okrem aktivít obsahuje aj súťaž pre základné a stredné školy k mesiacu lesov.
Časopis pre environmentálnu výchovu a filozofiu „Ďalekohľad“, ktorý v monotematickom čísle 7/2006 ( pdf verzia časopisu 2,63 MB ) prináša celú radu inšpirácií pre „lesné aktivity“ realizovateľné na škole, v miestnej komunite, prípade v celoslovenskom merítku, vyhlasuje pre základné a stredné školy súťaž k mesiacu lesov.

Ak nám do 20.mája 2006 napíšete na adresu redakcie Ďalekohľadu o aktivitách, ktoré ste v mesiaci lesov realizovali, pripojíte novinové výstrižky, fotografie ..., máte šancu získať pre Vašu školu knižný dar v hodnote 1 000 korún.

Celkovo bude rozdelených 6 knižných darov v tejto hodnote, ktoré zakúpilo Občianske združenie TATRY z 2 % asignácie dane.

Pri vyhodnocovaní sa bude brať ohľad na nápaditosť aktivít, ich intenzitu, to, ako prispievajú k zvyšovaniu vedomostí žiakov a verejnosti v tejto problematike a aj to, akým spôsobom prispievajú k praktickej ochrane krajiny a prírodných lesov.

Mimoriadne číslo „Ďalekohľadu“ bude distribuované na všetky základné a stredné školy v SR a bolo pripravená vďaka finančnej podpore z Fondu TATRY pri Nadácii Ekopolis“.

Kontakt na redakciu časopisu „Ďalekohľad“:
Centrum environmentálnych aktivít Trenčín
Mierové nám. 29, 911 01 Trenčín
E – mail: cea@changenet.sk
medal@changenet.sk (informácie o predplatnom časopisu)





Hodnotenie: 80%, 5 hlasov Ako veľmi sa Vám páči tento článok? Dajte mu svoj hlas.

Rudolf PadoPredseda a projektový manažér OZ TATRY. Vyštudoval geológiu a geochémiu na Prírodovedeckej fakulte UK v Bratislave. OZ
TATRY realizuje dlhodobú víziu nazvanú Program obnovy krajiny v podtatranskom regióne.

Diskusia: Apríl - mesiac ...

    hhkhjkhjkjhkjhkjhkjhkhjkh
      Reagovať
     
    0
     
    0



Pridať názor na článok





BIO magazín

Súťaž
popis



Najčítanejšie v rubrike



Tento web používa na poskytovanie služieb, personalizáciu reklám a analýzu návštevnosti súbory cookie. Používaním tohto webu s tým súhlasíte. Viac informácií