... ohrev)
spĺňajú všetky hygienické a potravinové normy a naviac špeciálne pravidlá
pre výrobu, spracovanie a distribúciu bioproduktov a biopotravín
sú omnoho chutnejšie, nakoľko obsahujú viac aromatických látok...
... potom aj ten, kto netušil, čo je špalda ani nič podobné. Muštu sa na moje prekvapenie nepredalo až tak veľa, ale v konkurencii kofoly, piva a burčiaku sa asi nemôžem čudovať.
Súčasťou stánku boli aj informačné materiály...
... dosahuje nakrýváním netkanou textilií, která zároveň chrání před škůdci. Kromě ředkví pěstuje Petr Weidenthaler dalších více než 50 druhů biozeleniny.
Soutěž „Česká biopotravina roku“ vyhlašuje Nadace...
Overená kvalita potravín (Značka kvality pre to najlepšie na našom trhu) ... zoznam nájdete pod článkom na stránkach Ministerstva pôdohospodárstva SR.
14 výrobkov, ktoré budú od tohto dňa nosiť logo Značky kvality, budú pre spotrebiteľa zárukou vysokej kvality a bezpečnosti zakúpenej potraviny...čo...
... tešiť!)
C/ Čoraz viac zákazníkov si uvedomuje dôležitosť podpory rozvojových krajín. A nielen finančnými dotáciami štátov.... Ale napríklad sa dá aj v menšom - kúpou výrobkou s logom FAIR TRADE , ktorý podporuje...
... s
cieľom zmeny nákupu tovarov a služieb a procesu obstarávania na magistráte a
v zariadeniach v správe Mesta Viedeň. Je založený na katalógoch kritérií,
ktoré špecifikujú ekologické odporúčania pre tovary a služby...
Na pobavenie, odľahčenie a možno trochu aj zmúdrenie:-) Čítajte a posúďte sami. Hruškovica
Hruškovica - Pripravená v svetoznámej pálenici z výberových hrušiek sĺňajúcich ISO90001,...
Ekológovia chcú vytvoriť ukážkovú ekofarmu Ukážkovú poľnohospodársku usadlosť sa rozhodli založiť ochrancovia prírody
vo Valašskom Meziříčí. Farma by mala vzniknúť v areáli ošipárne v bývalých
kasárňach. S jej...
... 13.2.2005 do 24:00. Poďme teda na samotné otázky.
1. otázka
Aký je rozdiel medzi českým a slovenským logom na označovanie
produktov ekologického poľnohospodárstva? Stručne popíšte:
2. otázka
Biozemiaky...
Obrázky - Logo
&
-:)(:-
Tento web používa na poskytovanie služieb, personalizáciu reklám a analýzu návštevnosti súbory cookie. Používaním tohto webu s tým súhlasíte. Viac informácií