Národná Obroda o ekopotravinách ... Obrody objasňuje:
prijatie zákona o EP
možné sankcie za nedovolené označenie biopotravín
kto môže získať certifikát a kto ho vydáva
kto robí kontrolu ...
Ďalej opisuje stav slovenského ekologického...
... o ekologickom poľnohospodárstve 224/98 Z.z., to znamená, že okrem
iného pri výrobe neboli použité žiadne chemické ochranné látky,
rýchlorozpustné priemyselné hnojivá a na danú biopotravinu bol...
Certifikát „Ekoškola“ získalo sedem škôl ... ktoré splnili náročné podmienky slovensko-rakúskeho projektu „Učím sa o Zemi s radosťou“ a získali certifikát „Ekoškola“. Školy sa tak pridali sa k 12 000 školám po celej Európe, ktoré nesú titul Ekoškola....
Ministri poľnohospodárstva sprísnili podmienky prepravy zvierat po Európe ... zvieratá nebola v teple, a budú tiež
musieť mať lepšie podmienky pre zabezpečenie pitného režimu zvierat.
Zavedené budú tiež špeciálne školenia a certifikáty pre vodičov. Za stav
zvierat by už nemali byť zodpovedné len...
Dávam prednosť prirodzeným plodinám ... Aj napriek tomu však všetko osivo, ktoré som skúšal, obsahovalo GM zložku. Ekologickú sóju teda už nepestujem.
Ako sa postupuje v prípade, že sa objaví kontaminácia u ekoproduktov?
V zásade platí, že kontaminovaná...
... bude možno nadšený šírkou a hĺbkou sortimentu v kvalite BIO, iní sa zase možno budú pohoršovať nad tým, že certifikát BIO môžu dostať napr. aj cigarety alebo kola.
Čo všetko nájdete na BioFachu?
BIO...
Zisk z Ekoobchodu na rozvoj environmentálnej výchovy ... aspoň
trochu sebestační.
Čo všetko sa dá vo vašom ekoobchode kúpiť?
Bioprodukty z certifikovaného ekologického poľnohospodárstva, prírodná
kozmetika, kvalitné výrobky z rozvojových krajín s certifikátom...
Projekt Zelená škola - vyhlásenie 1. ročníka ... projektu Zelená škola. Väčšina zo 48 zapojených škôl má pri záverečnom hodnotení veľké šance získať certifikát Zelená škola. Už je tu ale možnosť zapojiť sa do 1. riadneho ročníka projektu v školskom roku...
Tento web používa na poskytovanie služieb, personalizáciu reklám a analýzu návštevnosti súbory cookie. Používaním tohto webu s tým súhlasíte. Viac informácií