Chuť na sladké je prirodzená. Neprirodzené je, keď ju uspokojujeme nezdravými cukrovinkami na báze rafinovaného bieleho cukru, „vylepšenými" syntetickými prídavnými látkami, ktoré im dodajú výraznú farbu, chuť a samozrejme - čo najdlhšiu trvanlivosť.
BIO dobroty sú tu pre maškrtníkov, ktorí hľadia aj na zdravie. Ak k nim patríte aj Vy, vrelo Vám odporúčam jedinečnú biopotravinu slovenskej produkcie - JABLOŇA, ktorá nielen vynikajúco chutí, ale je aj veľmi zdravá. Je to samozhustená BIO jablková šťava pri teplote do 40°C (procesom vákuového odparenia), čím si zachováva všetky cenné vitamíny a enzýmy. Používa sa na chlieb, do jogurtu, čaju alebo len tak – ako pochúťka.
Veľmi obľúbená u spotrebiteľov je aj slnečnicovo-tekvicová tyčinka - jedna z mála slovenských biopotravín v tomto sortimente. Skvelé je tiež müsli "Nebuď hlúpy", ktoré si ma okrem vtipného názvu získalo aj 7% podielom opražených lieskovcov. Aj tie ostatné BIO dobrôtky vyskúšajte, každá má svoje čaro!