BIO spotrebiteľ

Vláknina


Ďalšie informácie

Máte problémy s trávením?
... A taktiež v jedlách využívajte čo najviac bylinky ako kôpor, oregáno, majorán, tymián, saturejku. Zabraňujú tvoreniu plynov v črevách a množeniu niektorých baktérii. Nie nepodstatnou súčasťou by mala byť vláknina....

Čo jesť ak vás trápi nadváha?
... okolí, v sebe, nemeňte ju za jedlo. Radšej choďte von a prejdite sa, choďte plávať, pobehnite. Akýkoľvek pohyb je lepší než sedieť doma. Nuž sa teplo oblečte na prechádzku a prajem vám nenávratnú stratu vami...

Nové pohľady na stravovanie
... cereálií a obilnín. Hlavne pri rakovine hrubého čreva sa potvrdila súvislosť s vysokým obsahom bielkovín a živočíšnych tukov v potrave. Vláknina zrýchľuje pasáž hrubým črevom, predchádza obstipácii, ktorá je...

Cukrovka - ktoré potraviny znižujú hladinu cukru v krvi?
... ako tofu syry, nátierky, šošovica. Obilniny taktiež pomaly uvoľňujú energiu, čiže sú vhodné. Napríklad ovos a vločky z neho. Potraviny: ryža natural, celozrnné potraviny - obsahujú veľa vlákniny, tá spomaľuje vstrebávanie...

Osviežujúce nápoje alebo prešlo okolo ovocia?
Vláknina
... pestrou chuť dodají jahody (pozor, pro malé děti do roka či roku a půl jsou dost ostré!), výtečné jsou lesní plody a lahodné je i hroznové víno. Zelenina, která si přímo říká o „vymačkání“ je ranná mrkev, sladká...

Hity pre zdravie (Superpotraviny a doplnky výživy)
Vláknina
... mikrovlnke… Žijeme v strese a konzumujeme potraviny s nízkou výživnou hodnotou. Do tela dostávame priveľa nasýtených tukov, soli, cukru a prídavných látok (glutaman sodný, dusitan sodný, benzoan sodný, tartrazín...), na druhej...

BIOMILA špaldové celozrnné penne (Slovenská biopotravina nominovaná na ocenenie Biopotravina roka 2013)
Vláknina
... výrobky sú vo všeobecnosti zdravšie ako necelozrnné. Nejde len o to, že dodajú zložitejšie sacharidy – teda skôr zasýtia a energia z nich dlhšie vydrží. Vláknina obsiahnutá v celozrnných výrobkoch...






Tento web používa na poskytovanie služieb, personalizáciu reklám a analýzu návštevnosti súbory cookie. Používaním tohto webu s tým súhlasíte. Viac informácií