BIO spotrebiteľ

Hlavné jedlo


Ďalšie informácie

Posielajte nám recepty
... Potom práve Vám je určená táto výzva: pošlite nám Váš obľúbený recept na nátierku, chlieb, polievku, hlavné jedlo, šalát, slaný alebo sladký dezert. Recepty budú zoradené aj podľa špeciálnych diét:...

Kapustová polievka
... sa uvarí v priebehu 25-30 minút. V porovnaní s celými zrnami má jemnejšiu chuť. Okrem rýchlej prípravy je možné použiť ho do polievok, rôznych šalátov, ako prílohu k mäsu (náhrad za ryžu či v kombinácii s ryžou), ako...

Recepty zo škôlky
... prepláchneme studenou vodou a necháme odkvapkať. Po vychladnutí ho zmiešame s ostatnými prísadami. Zmes vložíme do zapekacej misky a upečieme. Tip pre maminy: Pšeno pre deti - Sparené pšeno uvaríme v mlieku na kašu alebo ho...

Výsledky súťaže „Letné pochutnanie“
... ozvú aj iní a už sa teším na recepty. Šalát s bulgurom Beata Jesenicanova, 31. 08. 2006 Recept na šalát s bulgurom som dostlala od mojej kamarátky, ktorej priateľ je z Maroka. Je to veľmi jednoduchý recept, vhodný...

Varenie z biopotravín v Banskej Štiavnici
Hlavné jedlo
Predjedlo, polievka, hlavné jedlo, dezert... Na Súkromnej hotelovej akadémii v Banskej Štiavnici sme 2. 10. 2007 pripravili Deň ekologického poľnohospodárstva. Študenti v akcii V rámci...

Čo dnes variť?
Hlavné jedlo
... posielajte PRIEBEŽNE na adresu medalova@biospotrebitel.sk. Vždy 1x za mesiac alebo keď sa nazbieraju min. tri recepty, aktuálne kolo súťaže vyhodnotíme (podľa kritérií uvedených vyššie). Dodržte prosím nasledovnú...

BIOMILA Špaldové cestoviny tarhoňa (produkt nominovaný na ocenenie Biopotravina roka 2011)
Hlavné jedlo
... skutočne určená všetkým, ktorí majú radi špaldové cestoviny a i tým, ktorí neobľubujú úplne celozrnné cestoviny, lebo práve táto tarhoňa má nízky podiel obalovej časti zrna, tzv. otrúb. Je to vhodná cestovina ako hlavné...

Exkurzia za príkladmi dobrej praxe v oblasti zdravého školského stravovania
... prírodnú záhradu v areáli školy a na záver diskutovali s vedúcou školskej jedálne o tipoch, ako pripravovať deťom zdravé jedlá, ktoré chutia. Tekvicová polievka - samoobsluha. Naberajú si len deti, ktoré polievku...

Pohánkový nákyp
... vysypaný plech. Na vrch poukladáme slivky a pečieme asi 25 minút pri 200 ºC. Podávame poliate šťavou zo slivkového kompótu ako teplé hlavné jedlo alebo vychladnuté ako príjemný olovrant. Tip pre maminy: V recepte je...



Obrázky - Hlavné jedlo

výber hlavného jedla na waldorfskej škole v brne







Tento web používa na poskytovanie služieb, personalizáciu reklám a analýzu návštevnosti súbory cookie. Používaním tohto webu s tým súhlasíte. Viac informácií