BIO spotrebiteľ

Mäsové výrobky


Ďalšie informácie

Ekologické poľnohospodárstvo Slovenska má šancu na úspech v EÚ
... počkajme, kým vzniknu nové ekofarmy s dostatkom kapitálu, aby sa mohli uchádzať o využívanie fondov z EU a postavili si spracovateľské linky. Prajme si, aby to bolo čím skôr, aby si spotrebitelia mohli dovoliť kúpit aj BIO...

Spracované mäso a dusitan sodný
... sú takto označené. V USA boli pokusy zakázať dusitan sodný v 70-tych rokoch, ale boli zastavené lobby mäsového priemyslu, ktorý stavia na použití tejto chemikálie, aby mäsové výrobky získali peknú farbu, vďaka čomu vyzerajú...

Kedy budú slovenské biopotraviny pre slovenských spotrebiteľov?
Mäsové výrobky
... miere konzumovať zdravé biopotraviny a v dlhodobom dôsledku nepochybne aj štát, pretože sa zachová úrodná pôda, obmedzí sa znečisťovanie riek a ovzdušia, zvýši sa biodiverzita, zvýši sa potenciál pre agroturistiku...

Dna
... záver: pri bolestiach treba čo najviac odľahčiť kĺbom, zdvihnite si ich do výšky neprikladajte obklady ani studené ani teplé a ak máte nadváhu, bolo by dobré ju znížiť, uľahčíte tým svojím kĺbom treba dodržiavať...

Alternatívne smery vo výžive
Mäsové výrobky
... hlavným cieľom je zachovanie vitálnej energie potravy, uvádza aj medicinálny význam potravín pre sebaliečbu. Surovú stravu odporúča s ohľadom na ročné obdobie, mäso odporúča celkom vylúčiť. Filozofia tejto metódy: nejesť...

Veľtrh BioFach (stále väčší a pestrejší)
Mäsové výrobky
... všetko – až po také extrémy ako sáčkové polievky alebo topánky. Ing. Vladimír Kozačenko (firma Kroner, spol. s r.o.): Zaujala ma obrovská škála výrobkov v každej jednej firme. Filip Franko: Avantgardné bio-produkty –...

Stravovanie a výživa tehotných a dojčiacich žien
... a preto… Dajte si prosím pozor! Nižšie uvádzam zoznam aditív, ktoré boli vo viacerých zdrojoch uvádzané ako neškodné. E 100,101,103,104,105,111,121,122,126,130,132,140,151,152,160,162,163,170...

Čo kompostujeme?
... chem. prostriedky – nebezpečenstvo kontaminácie cudzorodými látkami. Iné – prach zo smetí a vysávania (obsahujú ťažké kovy), časti rastlín napadnuté chorobami (nebezpečenstvo prenosu choroby), mäso a mäsové výrobky,...

Geneticky modifikované potraviny na Slovensku
... GMO. Zo správy vyplýva, že medzi kontrolovanými potravinami prevládali výrobky z kukurice (167 vzoriek) a sóje (143 vzoriek – medzi nimi aj mäsové výrobky s obsahom pridanej sóje). Inšpektori však odobrali aj 118 vzoriek...



Obrázky - Mäsové výrobky

biomäso
biopotraviny







Tento web používa na poskytovanie služieb, personalizáciu reklám a analýzu návštevnosti súbory cookie. Používaním tohto webu s tým súhlasíte. Viac informácií