... vyrábané na Slovensku, Využitie solárnej energie v rodinných domoch, Múzeum požitavských mlynov na Mašekovom mlyne, Agrokruh - alternatívne/ekologické pestovanie zeleniny, stretnutie zástupcov Agro-eko fóra, predstavenie...
Máte záhradu a chcete získať praktické skúsenosti odborníkov? ... okolo seba je jedným z našich
želaní.
Prínos pre Slovensko? - takto si otázku sami pred sebou nedefinujeme, nakoľko našou snahou
je "svojou troškou do mlyna" prispieť k rozvoju zručnosti ľudí potrebných k ekologicky...
Predpestovanie priesad - účel Predpestovanie priesad bežne používa nejeden záhradkár. Ja sa však v rámci témy: "Pestovanie zeleniny bez chémie a bez driny" zameriam na eko záhradky a ekologických pestovateľov zeleniny....
Spôsoby predpestovania priesad ... množstva bočných korienkov, než by sa boli vytvorili bez tohto skrátenia. Nevýhodou rozsádzania je väčšia prácnosť a tým aj nákladovosť . Výhody však prevládajú a preto je rozsádzanie priesad dôležitým pestovateľským...
... existovala československá štátna norma: „Surové kravské mlieko, zaručene zdravotne nezávadné“. Pátrali sme spolu s pedagógmi z katedry hygieny potravín a zistili, že mlieko sa skutočne produkovalo na niektorých farmách...
Za pomoci fariem v okolí miest sa dá zabezpečiť dostatok jedla ... potraviny pre danú veľkú koncentráciu ľudí.
Mestské farmárčenie dovoľuje využívanie malých plôch, ako napríklad balkónov, terás, záhradiek a plochých striech na pestovanie zeleniny či dokonca na chov kráv na mlieko....
... spolupráci s o.z. ArTUR podarilo vytvoriť ideálne podmienky pre vytvorenie modelovej farmy na ekologické pestovanie zeleniny systémom CSA-Agrokruh.
Aj vy sa ešte môžete do systému prihlásiť - stačí vyplniť kalendár odberu...
Rašelinová brezina a borina ... potravou, ktorú dopĺňajú hmyzom.
Tieto lesy boli ohrozené, značne poškodené a zredukované melioráciami a rekultiváciami pôdy na poľnohospodárske účely. Po odvodnení sa tieto stanovištia často používajú na...
Tento web používa na poskytovanie služieb, personalizáciu reklám a analýzu návštevnosti súbory cookie. Používaním tohto webu s tým súhlasíte. Viac informácií