BIO spotrebiteľ

Špaldoto

18.10.2007 08:45
Potrebujeme:
  • 500g špaldové kenoto
  • zelenina (mrkva, hrášok, kukurica, brokolica)
  • soľ
  • olej
  • bazalka
  • syr na posypanie
Postup:
Kenoto prepláchneme, vložíme do hrnca so studenou vodou. Osolíme, pridáme kvapku oleja a varíme pod pokrievkou bez miešania asi 20 – 30 min. (do mäkka).

Medzi tým na troške oleja osmahneme mrkvu, pridáme hrášok a podusíme. Pridáme kukuricu a na úplný záver brokolicu (aby sa nedusila viac ako 3-4 min.).

Do hotového kenota miešame zeleninu. Ochutíme soľou a bazalkou. Podávame posypané syrom.
Špaldoto
Špaldoto





Hodnotenie: 80%, 1 hlas Ako veľmi sa Vám páči tento článok? Dajte mu svoj hlas.

Zuzana GallayováPrednáša a vedie cvičenia na fakulte ekológie a environmentalistiky so sídlom vo Zvolene. Rada varí a stále viac pri tom používa biopotraviny.

Diskusia: Špaldoto ...



    Pridať názor na článok





    BIO magazín

    Recepty, zdravá výživa
    Receptár je o tom, ako dobre jesť, veľa neminúť a čo najmenej variť.



    Najčítanejšie v rubrike



    Tento web používa na poskytovanie služieb, personalizáciu reklám a analýzu návštevnosti súbory cookie. Používaním tohto webu s tým súhlasíte. Viac informácií