BIO spotrebiteľ

Pohánkový šalát s brusnicami (medvedí)

16.09.2008 12:44
Pohánkový šalát s brusnicami
Pohánkový šalát s brusnicami
Potrebujeme
½ šálky BIOpohánky (mechanicky lúpanej)
2 jablká
hrsť čučoriedok
hrsť brusníc
med
škorica

Postup
Pohánku zalejeme 1 šálkou vody. Uvedieme do varu, chvíľu povaríme a necháme prikryté „dôjsť“. Pridáme med, nastrúhané jablká, čučoriedky, brusnice. Jemne ochutíme škoricou.

Tip pre gazdinky:
Jablká nahradíme pokrájanými hruškami.

Tip pre maminy:
Toto „medvedie“ jedlo je veľmi chutnými raňajkami či olovrantom.





Hodnotenie: 100%, 2 hlasy Ako veľmi sa Vám páči tento článok? Dajte mu svoj hlas.

Zuzana GallayováPrednáša a vedie cvičenia na fakulte ekológie a environmentalistiky so sídlom vo Zvolene. Rada varí a stále viac pri tom používa biopotraviny.

Diskusia: Pohánkový šalát s brusnicami ...



    Pridať názor na článok





    BIO magazín

    Recepty, zdravá výživa
    Receptár je o tom, ako dobre jesť, veľa neminúť a čo najmenej variť.



    Najčítanejšie v rubrike



    Tento web používa na poskytovanie služieb, personalizáciu reklám a analýzu návštevnosti súbory cookie. Používaním tohto webu s tým súhlasíte. Viac informácií