BIO spotrebiteľ

Plnené paradajky a pečená zelenina

12.09.2008 07:13
Dobrý deň, do súťaže Dary leta na tanieri posielam svoje 2 obľúbené recepty.
Plnené paradajky


- paradajky
- cukina (ako obmena baklažán, patizón)
- mrkva
- cibuľa
- syr (veľa)

Na spenenej cibuli podusíme postrúhanú cukinu, vnútro z paradajok a mrkvu. Do vychladnutej zmesi pridáme tvrdý syr a celou zmesou naplníme vydlabané paradajky. Varíme vo vode asi 15 minút.

Rovnako môžeme plniť cukinu i baklažán.


Upečená zelenina

- Olivový olej
- Cukina
- Baklažán
- Cibuľa
- Kápia

Na plech dáme olivový olej (viac) a poukladáme nakrájanú zeleninu. (Cibuľu dávam asi 10 minút pred dokončením). Polejeme ešte raz olivovým olejom a dáme piecť asi na 20 minút do trúby. Občas premiešavame.

Dobrú chuť.

Alica Hammerová





Hodnotenie: 80%, 2 hlasy Ako veľmi sa Vám páči tento článok? Dajte mu svoj hlas.

Diskusia: Plnené paradajky a pečená ...



    Pridať názor na článok





    BIO magazín

    Recepty, zdravá výživa
    Receptár je o tom, ako dobre jesť, veľa neminúť a čo najmenej variť.



    Najčítanejšie v rubrike



    Tento web používa na poskytovanie služieb, personalizáciu reklám a analýzu návštevnosti súbory cookie. Používaním tohto webu s tým súhlasíte. Viac informácií