Chcete, aby špaldový croissant bol
Slovenskou biopotravinou roka 2014?
Dajte mu svoj hlas!
Špeciálne jemné sladké pečivo vyrobené z čerstvo namletej celozrnnej špaldovej múky s vysokým obsahom masla.
Toto 100 % celozrnné jemné pečivo je vyrobené z čisto špaldovej celozrnnej múky, ktorú melieme vždy pred pečením na našom pomalo-bežnom kamennom mlyne. Takáto múka si zachováva všetky nutričné látky, lebo pri mletí sa melú celé zrná aj s klíčkom.
Výsledný výrobok má silnú maslovú chuť, je osladený buď pšeničným sirupom, alebo pre diabetikov vhodnejším agávovým sirupom. Odporúčame Vám ochutnať tento čisto maslový celozrnný croissant vyrobený z kvalitných surovín vypestovaných a vyprodukovaných v Slovenskom ekologickom poľnohospodárstve.
Výrobca: ZELENÁ a MODRÁ s.r.o.Brezová 736 Dunajská LužnáBio pekáreň sa zaoberá ručnou výrobou čerstvých kváskových celozrnných chlebov a pečiva, ale aj iných celozrnných sladkostí so surovín vyprodukovaných v ekologickom poľnohospodárstve.
Podiel surovín slov. pôvodu: 96%
Zloženie: bio celozrnná múka špaldová (42 %), bio čerstvé kravské maslo (24 %), bio kravské mlieko, bio zemiak, bio pšeničný sirup, pekárenské droždie, morská soľ, bio citrónová kôra
Dostupnosť: Na našej webovej stránke www.biopekaren.sk je zoznam predajní, kde sa dá zakúpiť tento výrobok. - špecializované predajne