BIO spotrebiteľ

Gemerské guľky

Suroviny

  • 1 kg nastrúhaných zemiakov (polovicu uvarených a polovicu surových),
  • 250g hladkej muky,
  • 350g polohrubej múky,
  • 250g pomletého údeného mäsa,
  • 1 vajíčko,
  • 5 strúčikov cesnaku,
  • majoránka,
  • soľ.

Postup

Zmes spracujte, vytvorte z nej guľky (veľkosti pinpongových loptičiek) a dajte ich variť do slanej vody. Keď variace sa "loptičky" vyplávajú na hladinu, vyberte ich von, nakrájajte na kúsky a polejte masťou s opraženou cibuľkou. Podávajte s dusenou kapustou alebo duseným kelom

Katarína Bernáthová
Recept pridaný: 20.01.2010
Zaujal: 7673 krát




Recepty

Recepty podľa druhu jedla

Recepty podľa stravy

Recepty podľa obdobia

Náš tip!

Recepty, zdravá výživa
Ako dobre jesť, veľa neminúť a čo najmenej variť.


Fanúšikovia BIO



Tento web používa na poskytovanie služieb, personalizáciu reklám a analýzu návštevnosti súbory cookie. Používaním tohto webu s tým súhlasíte. Viac informácií