BIO spotrebiteľ

Žihľavový špenát

Suroviny

  • 4 hrste mladej žihľavy
  • 2 PL špaldovej múky
  • 1,5 PL oleja
  • 2-3 strúčky cesnaku
  • soľ

Postup

Žihľavu umyjeme, sparíme, rozmixujeme alebo nakrájame, zmiešame so svetlou zápražkou a chvíľu podusíme. Do odstavenej žihľavy pridáme soľ a prelisovaný cesnak. Môžeme zjemniť rožkom rozmočeným v mlieku (sójovom).

Podávame so zemiakmi, obilnými plackami alebo hriankami.

Vhodné ako: Vegánska strava, Vegetariánska strava

Redakcia
Recept pridaný: 30.03.2006
Zaujal: 6166 krát




Recepty

Recepty podľa druhu jedla

Recepty podľa stravy

Recepty podľa obdobia

Náš tip!

Recepty, zdravá výživa
Ako dobre jesť, veľa neminúť a čo najmenej variť.


Fanúšikovia BIO



Tento web používa na poskytovanie služieb, personalizáciu reklám a analýzu návštevnosti súbory cookie. Používaním tohto webu s tým súhlasíte. Viac informácií