BIO spotrebiteľ

Milánske špagety

Suroviny

  • 300 g celozrnných špagiet
  • 100 g sójovej drti
  • 2 PL oleja
  • 1 cibuľa
  • 150 g sterilizovanej červenej papriky
  • 6 PL kečupu
  • 1 čl maizeny (kukuričného škrobu)
  • soľ, rasca, chilli
  • 4 PL strúhaného syra

Postup

Špagety uvaríme podľa návodu a scedíme. Na oleji mierne opražíme nakrájanú cibuľu, korenie a sójovú drť. Zalejeme vodou tak, aby zmes bola ponorená, pridáme kečup, papriku i s nálevom a povaríme asi 10 minút. V troške studenej vody rozmiešame škrob a nalejeme do zmesi. Necháme prejsť varom – zmes zhustne. Do zmesi zamiešame špagety. Podávame posypané strúhaným syrom.

Vhodné ako: Vegetariánska strava

Redakcia
Recept pridaný: 02.04.2006
Zaujal: 4046 krát




Recepty

Recepty podľa druhu jedla

Recepty podľa stravy

Recepty podľa obdobia

Náš tip!

Recepty, zdravá výživa
Ako dobre jesť, veľa neminúť a čo najmenej variť.


Fanúšikovia BIO



Tento web používa na poskytovanie služieb, personalizáciu reklám a analýzu návštevnosti súbory cookie. Používaním tohto webu s tým súhlasíte. Viac informácií