BIO spotrebiteľ

Jarné špagety

Suroviny

  • 1 balenie celozrnných špagiet
  • 1 balenie tofu
  • 100 g čerstvého špenátu alebo žihľavy
  • 1 cibuľa
  • 2 PL oleja
  • 1 čl špaldovej múky
  • 2 čl sójovej omáčky Shoyu
  • soľ (alebo Solčanka s morskou soľou)

Postup

Špenát (žihľavu) sparíme vriacou vodou a necháme na sitku odkapať. Dáme variť špagety podľa návodu. Na oleji speníme nakrájanú cibuľu, pridáme tofu nakrájané na kocky, pokrájaný špenát (žihľavu), podlejeme vodou a dusíme asi 5 minút. Pridáme sójovú omáčku, prípadne Solčanku a zahustíme zásmažkou z múky rozmiešanej vo vode. Uvarené špagety scedíme, necháme odkapať a zmiešame s pripravenou špenátovou zmesou.

Vhodné ako: Vegánska strava, Vegetariánska strava

Ajurvédická liečiteľská kuchárka, Zora Dovalová, vydal Ekokonzult, 2002 (upravené)
Recept pridaný: 02.04.2006
Zaujal: 6452 krát




Recepty

Recepty podľa druhu jedla

Recepty podľa stravy

Recepty podľa obdobia

Náš tip!

Recepty, zdravá výživa
Ako dobre jesť, veľa neminúť a čo najmenej variť.


Fanúšikovia BIO



Tento web používa na poskytovanie služieb, personalizáciu reklám a analýzu návštevnosti súbory cookie. Používaním tohto webu s tým súhlasíte. Viac informácií