BIO spotrebiteľ

Červená šošovica na leče

Suroviny

  • 1 šálka červenej šošovice,
  • ¾ šálky sójového mlieka,
  • 1,5PL špaldovej (hladkej) múky,
  • 1PL panenského slnečnicového oleja,
  • 1 veľká nakrájaná cibuľa,
  • 1 veľká zelená paprika,
  • 2 ks rajčín,
  • 3,5 šálky vody,
  • 1čl zeleninového bujónu Würzl,
  • bazalka,
  • provensálske korenie

Postup

Cibuľu podusíme asi 5 minút spolu s na kocky nakrájanými rajčinami a paprikou. Ochutíme a zalejeme vodou. Pridáme šošovicu a varíme asi 12 minút, dokedy sa nerozvarí. V sójovom mlieku rozšľaháme múku, vmiešame ju do šošovice, povaríme a dosolíme.

Podávame teplé s karbonátkami a s chlebom.

Vhodné ako: Vegetariánska strava

Roman Uhrin, Vegetariánská BIO kuchařka (Country Life)
Recept pridaný: 01.07.2006
Zaujal: 6194 krát




Recepty

Recepty podľa druhu jedla

Recepty podľa stravy

Recepty podľa obdobia

Náš tip!

Recepty, zdravá výživa
Ako dobre jesť, veľa neminúť a čo najmenej variť.


Fanúšikovia BIO



Tento web používa na poskytovanie služieb, personalizáciu reklám a analýzu návštevnosti súbory cookie. Používaním tohto webu s tým súhlasíte. Viac informácií