BIO spotrebiteľ

Novozélandské sušienky

Suroviny

  • 1 hrnček ovsených vločiek,
  • 1 hrnček špaldovej múky,
  • 1 hrnček cukru,
  • 3 hrnčeky kokosovej múčky, 150 g masla,
  • 2 PL medu,
  • 2 PL vrelej vody,
  • 11 KL sódy bikarbóny

Postup

Vločky, múku, cukor, kokos zmiešame. V malej rajnici roztopíme maslo a med. Sódu bikarbónu zamiešame do vrelej vody a pridáme do maslovej zmesi a potom všetko k suchým prísadám. Lyžicou kladieme kôpky cesta na vymastený plech v dostatočnej vzdialenosti. Pečieme 15 min. pri teplote 150°C alebo dozlatista. Teplé uvoľníme z plechu a necháme na ňom vychladnúť.

Vhodné ako: Vegánska strava, Vegetariánska strava

Špalda na všetky spôsoby – receptár Klubu BIO-PaPa
Recept pridaný: 20.03.2020
Zaujal: 7550 krát




Recepty

Recepty podľa druhu jedla

Recepty podľa stravy

Recepty podľa obdobia

Náš tip!

Recepty, zdravá výživa
Ako dobre jesť, veľa neminúť a čo najmenej variť.


Fanúšikovia BIO



Tento web používa na poskytovanie služieb, personalizáciu reklám a analýzu návštevnosti súbory cookie. Používaním tohto webu s tým súhlasíte. Viac informácií